Inici Art Master-class en Ecodisseny i material reciclat a l´Escola Municipal d´Art Gaspar Camps

Master-class en Ecodisseny i material reciclat a l´Escola Municipal d´Art Gaspar Camps

COMPARTIR

[Img #5278]A l´Escola Municipal d´Art Gaspar Camps es realitzen “Projectes Reals”, és a dir projectes o treballs que van més enllà de l´exercici de classe i tenen una aplicació directa a l´activitat quotidiana. Alguns d´ells estan relacionats amb el reciclatge i la sostenibilitat.

Per aquest motiu, l´escola, a través de l´Agència de Residus de Catalunya, del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, va organitzar la master-class Píndola formativa en Ecodisseny i material reciclat per als estudiants del centre.

Així, Francisco Tejada, de l´empresa col•laboradora Zicla, va conduir una xerrada que va tractar temes d´interès com els Premis Disseny per al reciclatge, en la seva VII Edició, conceptes clau a tenir en compte, com el cicle de vida d´un producte o la diferència entre l´economia lineal i l´economia circular, que garanteix l´economia de tots els sectors implicats; el concepte d´ecologia industrial, que és una valor afegit al producte; la reutilització i reconversió de materials i productes; i casos concrets de productes o estratègies que són un bon o mal exemple de reciclatge, segons el cas.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*