Inici Futbol Massa càstig per al CF Igualada

Massa càstig per al CF Igualada

[Img #20851]La rebuda de l’Amposta a casa aquest diumenge podia donar a l’Igualada la tant anhelada sortida del descens, i el club va tornar a fer una crida a l’afició fent portes obertes al camp per poder animar a l’equip de casa.

L’Igualada va presentar una primera meitat amb bon joc, i quan tant sols es portava un quart d’hora de joc Jonny avançava el marcador local posant el partit, a priori, de cara pels blaus. La resta de la primera meitat va ser de domini igualadí, però a falta de només 3 minuts pel descans l’Amposta va empatar el partit amb un gol que deixava tocat anímicament a l’Igualada, que hagués pogut anar guanyant als vestuaris.

La segona meitat va ser molt més ofensiva per part de tots dos equips, i aquest atac incansable es va fer palès en el gran nombre de gols que es van veure en els 45 minuts. Primer va ser l’Amposta qui marcava, al minut 53, en una falta lateral que ni la defensa igualadina ni el porter van saber refusar i es va colar dins la porteria. Al minut 61 però, Robert Palau empatava altre cop el partit amb una esplèndida rematada de cap que donava ales als jugadors blaus. A partir d’aquest moment la insistència ofensiva de l’Igualada va augmentar encara més i l’Igualada s’hagués pogut avançar al marcador fruit d’un pal de Roger Peña després d’una acció individual brillant i un altre pal de Martí Just, però va ser l’Amposta qui va aconseguir el 2-3 al minut 73’ amb un xut ras des de la frontal. Al minut 84, amb tot l’Igualadavolcat a l’atac, l’Amposta aconseguia el 2-4 al rematar al fons de la xarxa una falta lateral.

Massa gols i massa càstig per un igualada que queda ara a 4 punts del descens.

CF IGUALADA: Aleix Ceballos, Roger Peña, Robert Palau, Fran Arevalo, Martí Just, Enric Palet, Eloi Jimenez, Jordi Castellano (Frank Martinez 75’), JonnyFernandez, Carles Güell (Pau Vidal 68’), BachaLominadze. Entrenador: Martí Alavedra

AMPOSTA CF: Diego Becerra, Jonathan Llorach, Victor Calsina, Albert Soldevila, Victor Reales (Christopher Espuny 51’ – Mohamed El Hadri 85’), Joan Barrufet, Xavier Obiol, Marc Vernet, Josep Becerra, Gustavo Soriano, Daniel Bel. Entrenador: Antonio Teixido

Gols:  1-0 JonnyFernandez (15’), 1-1 Josep Becerra (42’), 1-2 Gustavo Soriano (53’), 2-2 Robert Palau (61’), 2-3 Marc Vernet (73’), 2-4 Víctor Calsina (84’)

ÀRBITRES: Xavier Dalmau, Gerard Creus, Juan Jose Ruiz

INCIDÈNCIES: Targetes grogues a: Robert Palau (52’), Martí Just (52’), Fran Arevalo (57’), Roger Peña (71’) per part del CF Igualada i a Xavier Obiol (36’), Víctor Calsina (47’), Albert Soldevila (59’), Cristopher Espuny (68’), Gustavo Soriano (69’), Diego Becerra (85’).