Inici Societat Masquefa unificarà els serveis de neteja i recollida de deixalles

Masquefa unificarà els serveis de neteja i recollida de deixalles

COMPARTIR

La Regidoria d’Urbanisme, Urbanitzacions i Sostenibilitat de Masquefa unificarà tots els serveis municipals de neteja i recollida de deixalles en un sol ens. El nou Servei Integral de Neteja i Recollida que licitarà el consistori permetrà optimitzar els recursos econòmics i millorar l’eficiència.

Des del govern defensen que l’objectiu és oferir als veïns de Masquefa el servei més eficaç i eficient possible de tractament de les deixalles. Fruit d’aquest propòsit, l’equip de govern apostarà per un nou model municipal de gestió de residus.

El nou model abandonarà l’actual gestió diversificada dels residus que es duu a terme a través de la brigada municipal i de diferents empreses, i apostarà per la unificació dels diversos serveis de neteja i recollida d’escombraries en un sol ens: el Servei Integral de Neteja i Recollida. Enrique Gómez, regidor d’Urbanisme, Urbanitzacions i Sostenibilitat, assegura que “es tracta d’un projecte ambiciós i modern que ens permetrà optimitzar els recursos econòmics, oferir una major eficiència en la recollida i la gestió de les deixalles, i garantir el benestar de tots els veïns”. L’objectiu de l’equip de govern és treure properament a licitació el contracte d’aquest nou servei de gestió de residus.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*