Inici Destacats El “Masquefa sona bé” presenta la seva setena edició

El “Masquefa sona bé” presenta la seva setena edició

COMPARTIR

Del 16 de febrer al 15 de novembre de 2020 la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo acollirà un total de vuit concerts a càrrec de diverses formacions i intèrprets convidats.

La setena edició del “Masquefa sona bé”, organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Masquefa, programa aquest any 2020 fins a vuit concerts de diferents estils musicals. La Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo acollirà de nou aquest cicle de música estable, que ja és un referent cultural del municipi i de la comarca de l’Anoia.

El cicle, coordinat i produït per Jordi Tomàs, aixecarà el teló el 15 de febrer amb l’actuació del quartet Barcelona Clarinet Players; i a partir d’aquí seguiran els concerts de Miquel Bofill i Albert Guinovart, Montgrins, Susana Sheiman, Simfònica Tekhné, Monique Makon, Brossa Quartet de Corda i Coral Cantiga.

Amb aquest programa, el “Masquefa sona bé” presenta de nou un cartell ampli i de qualitat, que té la voluntat de difondre i promocionar la música entre els masquefins.
Masquefa consolida el Premi de composició de música per a cobla

En el marc del “Masquefa sona bé”, la Regidoria de Cultura també ha convocat la quarta edició del Premi de composició de música per a cobla Masquefa i Montgrins. Les obres es poden presentar fins al 28 de febrer. En el concert del 26 d’abril s’anunciarà el veredicte del jurat i s’estrenaran les obres finalistes a càrrec de la Cobla Montgrins.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*