Inici Societat Masquefa rep un estudi per comunicar amb una nova passera el Maset...

Masquefa rep un estudi per comunicar amb una nova passera el Maset i el nucli urbà

COMPARTIR

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’ajuntament de Masquefa l’estudi de programació d’alternatives de construcció d’una passera per a vianants i ciclistes de la urbanització del Maset al nucli urbà del municipi. Entre les propostes es planteja un itinerari que aprofita la xarxa de camins existent, n’obre de nous i estudia diverses alternatives per salvar el desnivell que representa el creuament del torrent de la Fontsanta d’una manera integrada en el paisatge.

L’estudi forma part de la voluntat de l’Ajuntament de connectar tots els nuclis del municipi amb el nucli urbà mitjançant itineraris per a vianants. A dia d’avui, el nucli del Maset està comunicat amb centre urbà a través d’un vial per a vehicles que no permet el trànsit de vianants de forma segregada al llarg de tot el seu recorregut, a banda de presentar uns pendents elevats que dificulta la seva utilització.

L’estudi té per objecte trobar alternatives a través d’un itinerari per a vianants i ciclistes amb una amplada suficient i uns pendents suaus. El cost estimat d’aquestes actuacions recollides en l’estudi és de 1,26 milions d’euros.

Els estudis de programació son una eina que, davant la demanda d’inversió en un equipament públic, analitza la seva necessitat, la dimensiona adequadament, i ofereix les diferents alternatives per a implantar-la i també per valorades tècnica i econòmicament. Aquests estudis serveix per facilitar als gestors polítics la presa de decisions sobre la inversió a realitzar, prèviament a fer qualsevol actuació.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*