Inici Societat Masquefa renova amb leds la il·luminació del municipi

Masquefa renova amb leds la il·luminació del municipi

COMPARTIR

L’Ajuntament de Masquefa ha iniciat la instal·lació de nous sistemes d’il·luminació LED en diferents zones i equipaments públics del municipi. L’actuació té el triple objectiu de millorar el rendiment de les instal·lacions elèctriques, contribuir a la reducció d’emissions de CO2, i donar compliment al Pla de Millores de les Urbanitzacions.

Un estalvi energètic del 50%

Els treballs han començat aquesta setmana i consisteixen en l’adequació de les instal·lacions elèctriques i en la substitució de l’enllumenat públic per nous dispositius LED que permeten reduir fins a un 50% l’actual despesa energètica. A més, la il·luminació LED, a diferència de la que s’utilitzava fins ara, és totalment sostenible i no emet gasos d’efecte hivernacle com el CO2. L’actuació, impulsada per la Regidoria de Medi Ambient, es duu a terme als carrers Major, Creueta, Serralet, Doctor Jover i Bonavista, a la Plaça Anoia i al nou Pavelló Poliesportiu.

Enrique Gómez, regidor de Medi Ambient, assegura que “volem fer de Masquefa un municipi exemplar en la lluita contra el canvi climàtic i en l’adopció de noves tecnologies més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient i més eficients per als nostres veïns”. En aquesta línia, Gómez explica que “si volem suscitar entre els masquefins una petita dosi de reflexió i conscienciació sobre la despesa energètica, cal, primer, que des de les administracions en donem exemple”.

Pla de Millores de les Urbanitzacions

En paral·lel, en el marc del Pla de Millores de les Urbanitzacions impulsat per la Regidoria d’Urbanisme, l’Ajuntament també durà a terme al llarg dels propers mesos la substitució d’un total de 550 fanals a les urbanitzacions de Can Quiseró i Can Parellada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*