Inici Societat Masquefa estrena el seu renovat skatepark

Masquefa estrena el seu renovat skatepark

COMPARTIR

Aquest cap de setmana veurà la llum el nou i renovat skatepark de Masquefa. Després de les millores de seguretat i de durabilitat que l’Ajuntament va aplicar a l’equipament al llarg del 2016, aquest dissabte 21 de gener es durà a terme la inauguració oficial del skatepark del Turó del Met amb una jornada lúdica organitzada, conjuntament, per la Regidoria de Joventut i la comissió “Skate Masquefa”, a qui el consistori agraeix el seu suport i col·laboració directa.

Exhibicions, concursos i competicions

L’acte d’inauguració del renovat skatepark començarà dissabte 21 de gener a les 10:30 h. Al llarg de tota la jornada, l’entorn del Turó del Met acollirà un variat programa lúdic i festiu amb diferents exhibicions, concursos i competicions de patinatge. De les 11:30 h. a les 12 h., s’obrirà el període d’inscripcions per participar a les competicions de scooter i skate en les categories de menors de 16 anys i majors de 16 anys. El concurs de scooter es durà a terme de les 12 h. a les 14 h.; mentre que de les 15 h. a les 17:30 h., serà el torn per a la competició de skate. Mentrestant, al llarg de tot el dia hi haurà una exhibició de graffiti; i l’activitat clourà a les 17:30 h. amb una xocolatada popular.

Un skatepark renovat

Els patinadors i curiosos que aquest cap de setmana s’acostin al Turó del Met podran veure de primera mà les tasques de remodelació i restauració del skatepark que l’Ajuntament de Masquefa va dur a terme durant els passats mesos d’octubre i novembre per donar resposta a les necessitats expressades pels usuaris i joves que acostumen a utilitzar aquesta instal·lació. L’actuació va consistir en la substitució dels antics elements prefabricats per nous mòduls de formigó, més resistents a la seva utilització i segurs per als patinadors.

L’espai skatepark de Masquefa, inaugurat l’any 2011, és una zona esportiva a l’aire lliure amb diferents elements dissenyats per a la pràctica del patinatge o skate, fets amb materials que garanteixen la seguretat dels practicants alhora que en minimitzen el soroll. S’adreça a patinadors que volen perfeccionar la seva tècnica en acrobàcies.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*