Inici Societat Masquefa estrena la passera per a vianants de Can Quiseró

Masquefa estrena la passera per a vianants de Can Quiseró

COMPARTIR

Diumenge va tenir lloc la inauguració de la passera de Can Quiseró de Masquefa, una infraestructura que passa sobre el torrent de Salt de Can Llopart i que soluciona un dèficit de comunicació per a vianants entre les urbanitzacions de Can Quiseró i el Maset i el nucli de la població. La construcció de la passera, formada per una part central metàl·lica de 78,30 metres de longitud i dues passeres de fusta de 80,50 metres, constituint un itinerari de 230 metres de longitud i de tres metres d’amplada amb paviment de sauló, ha tingut un cost de 653.000 euros, dels quals la Diputació de Barcelona ha aportat 300.000 euros.

En la inauguració de la nova passera hi va participar el diputat d’Infraestructures i Espais Naturals, Pere Pons, juntament amb l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete. Em la seva intervenció a l’acte, Pere Pons ha destacat el fet que «l’ajut aportat per la Diputació de Barcelona s’emmarca en la voluntat de promoure elements que lliguin entorn urbà i salut i amb l’objectiu d’assolir entorns urbans que animin a la població de forma saludable i que minimitzin aquells factors mediambientals que poden suposar un risc per a la salut de les persones que hi viuen».

En aquesta mateixa línia, Pons va remarcar que «l’entorn urbà ha de facilitar les oportunitats per realitzar activitat física, atès l’evidència científica que la relaciona amb millores tangibles de la salut. Per això, una de les mesures més importants a tenir present en el disseny dels municipis és fomentar l transport actiu fent, en definitiva, que els desplaçaments a peu o en bicicleta, siguin les millors opcions, almenys en els desplaçaments curts».

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*