Inici Societat Masquefa estrena dues estacions municipals de recàrrega per a vehicles elèctrics

Masquefa estrena dues estacions municipals de recàrrega per a vehicles elèctrics

COMPARTIR

L’Ajuntament de Masquefa ha iniciat aquesta tardor un dels plans estratègics de l’actual mandat en matèria de sostenibilitat i d’aposta per a la transició energètica: l’habilitació a Masquefa de les primeres estacions municipals de recàrrega per a vehicles elèctrics.

Enrique Gómez, regidor de Medi Ambient, defensa que “el nostre objectiu és donar un impuls a nivell local a una tecnologia sostenible que està en constant creixement arreu del món, i poder satisfer tant la demanda actual com futura dels vehicles elèctrics”. I en la mateixa línia, afegeix que “l’acollida d’aquesta iniciativa donarà un valor afegit al nostre poble en matèria de sostenibilitat, innovació i serveis, i ens posicionarà arreu del territori com un municipi compromès amb la mobilitat elèctrica”.

Les estacions de recàrrega elèctrica per a vehicles, un total de dues, s’han habilitat al polígon de La Pedrosa i seran d’ús gratuït per a tots els veïns del municipi que disposin de vehicle elèctric. En aquest sentit, al llarg dels pròxims dies els propietaris d’aquests vehicles rebran als seus domicilis una targeta per a poder fer ús d’aquests dispositius.

L’habilitació d’aquests dos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, a més, és una de les actuacions incloses en el projecte d’urbanització del polígon de La Pedrosa, que està desplegant el consistori des de l’any 2018 amb l’objectiu de millorar la imatge i reurbanitzar un dels accessos més importants del municipi per tal de potenciar el seu rol de referent comercial. En el marc d’aquest pla, al llarg dels darrers mesos també s’ha dut a terme la substitució de l’enllumenat públic per lluminàries de baix consum i nous punts de llum, la reparació de voreres i la millora de les entrades a les naus, el reasfaltat i pintat del carrer i la seva senyalització, l’habilitació d’un carril bici, o la instal·lació de càmeres de vigilància.

COMPARTIR

2 COMENTARIS

 1. En aquest món de mones en el que ens ha tocat viure és important, cada cop menys, la dignitat, l’honor i la paraula donada d’una persona.
  Tots sabem els moviments que ha fet l’alcalde Boquete envers l’abocador de Can Mata, pamflets als diaris, declaracions, denuncies, tot a favor de tancar l’abocador.
  Sempre he dit que tot això no era res més que (teatro del bueno), en Boquete no ha volgut mai tancar l’abocador, només vol els seus diners.
  Ara al final s’ha tret la mascareta, A DEMANAT PER AVANÇAT ELS DINERS QUE PAGA L’ABOCADOR A MASQUEFA FINS AL 2023, amb això queden clares les seves actuacions teatrals.
  Demanar una bestreta a un negoci que vols tancar és com a menys irracional.
  Això no és res més que una punyalada per l’esquena a totes les persones que confiaven en les seves actuacions per tancar l’abocador.
  La pregunta és: ¿si amb l’abocador ha actuat amb mentides i falsedats, que pot haver fet amb tota la resta?
  He dit al principi que és important la dignitat, l’honor i la paraula donada, és evident que aquest personatge no en te cap d’aquests atributs.

FER UN COMENTARI

*