Inici Destacats Masquefa atrau una nova central logística al costat d’ALDI

Masquefa atrau una nova central logística al costat d’ALDI

COMPARTIR

Masquefa tindrà una nova empresa logística al costat de la plataforma logística d’ALDI. Una immobiliària invertirà 23 milions d’euros en construir un centre logístic de 28.000 metres quadrats. La primera pedra del nou centre es posarà el proper 23 de març i probablement en aquella data es donarà a conèixer l’empresa que l’ocuparà, segons ha explicat l’alcalde del municipi, Xavier Boquete. El batlle masquefí ha reivindicat l’operació explicant que “això vol dir que hi ha demanda. Ningú s’arriscarà a fer una inversió així sense saber que després la podrà llogar”.

La nova base ocuparà una parcel·la generada amb una modificació urbanistica que amplia l’àrea industrial Clot del Xarel·lo del municipi i que Urbanisme va aprovar a finals de l’any passat. Boquete espera que la nova plataforma que es començarà a construir aquesta primavera generi entre 100 i 150 llocs de treball.

En els darrers anys, Masquefa ha acollit ampliacions de les empreses ALDI i Transesrovires, així com la nova central logística de l’empresa Carreras.

COMPARTIR

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*