Inici Gent Masquefa, amb la Marató de TV3

Masquefa, amb la Marató de TV3

COMPARTIR

[Img #2961]Masquefa se sumarà aquest cap de setmana, 15 i 16 de desembre, a la Marató de TV3, que aquest any recapta fons per a la lluita contra el càncer L’adhesió a la marató benèfica torna a ser possible gràcies al batec de les entitats, que s’han arremangat de nou i han organitzat per a aquest dissabte i aquest diumenge diverses activitats per a mobilitzar la societat i recollir diners.

Les activitats començaran dissabte amb una cursa de resistència organitzada pel Masquefa Slot. A més, el Masquefa Tennis Taula destinarà a la Marató els diners que recapti amb el seu tradicional sorteig de la panera de Nadal. Per la seva banda, l’escuderia A Fondu Competició participarà en una ‘rallyexperiència’ a Manresa i destinarà a aquesta causa els diners de les inscripcions. Finalment, l’AMPA de l’escola Font del Roure posarà la tradicional parada de Santa Llúcia davant de l’Església, on vendrà articles nadalencs al llarg de tot el dia.

D’altra banda, diumenge es farà un partit de futbol sala entre els equips de Can Quiseró i l’Alzinar. També gaudirem dels balls dels Gegants i els Gegantons de Catalunya a càrrec de la Colla de Geganters i Grallers de Masquefa. Per a la jornada de diumenge també hi ha prevista una exhibició de hip-hop de l’Associació Dansa Urbana Juvenil, una audició de l’Aula de Música l’Alzinar, una actuació de la Coral l’Alzinar, i una actuació de la Colla de Ball de Bastons.

Els masquefins també podrem fer donatius en les guardioles que des de fa uns dies ja s’han repartit entre els comerços i les dependències municipals.

El Masquefa Slot ja ha destinat a la Marató de TV3 els diners que va obtenir amb el Campionat de Catalunya que es va disputar a la vila fa uns dies.

Plantem cara al càncer

L’Ajuntament agraeix a les entitats la seva implicació amb la Marató. També demana a tots els masquefins que, una vegada més, facin gala del seu ADN solidari i aportin el seu granet de sorra a la investigació contra el càncer, la causa principal de mortalitat de persones entre els 35 i els 70 anys.

Des de la darrera Marató sobre el càncer (2004), la investigació ha avançat considerablement i ens trobem en un moment decisiu per poder convertir el càncer en una malaltia curable o crònica. Però és una lluita de tots. Encara hi ha molt per fer en el camp de la prevenció, de la cirurgia, dels tractaments, i fins i tot de l’acompanyament psicològic de les persones que lluiten contra la malaltia. Per això, amb La Marató de TV3, tots tenim l’oportunitat de plantar cara al càncer.

PROGRAMA D’ACTIVITATS

15 de desembre

10h: Cursa de resistència XSlot
Masquefa Slot
(Recinte Rogelio Rojo)

Rallyexperiència
A Fondu Competició
Pistes de Manresa

Tot el dia: Mercat de Santa Llúcia
Ampa de l’Escola Font del Roure
(Plaça de l’Església)

16 de desembre

12.30h: Partit Futbol-Sala Benjamí
Ass.veïns Can Quiseró-l’Alzinar
(Pista de l’Alzinar)

13h: Ball dels gegants i gegantons de Catalunya amb les gralles de La Llacuna
Colla de Geganters i Grallers de Masquefa
(Plaça de l’església)

17h: Ball de bastons històrics de Masquefa i el Penedès. Cantada del poema la reina de Catalunya, musicat per Juli Molano
Colla de Ball de Bastons de Masquefa
(Plaça de l’Estació)

18h: Exhibició de Hip-Hop
Ass. Dansa Urbana Juvenil
(Plaça de l’Estació)

18.30h: Cants Corals de l’Alzinar
Coral de l’Alzinar
(Sala de l’Aglà de l’Alzinar)

19.45h: Audició musical
Aula de música de l’Alzinar
(Sala de l’Aglà de l’Alzinar)

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*