Inici Motor Masquefa acull una nova edició de les ‘3 hores de Resistència d’Autocròs’

Masquefa acull una nova edició de les ‘3 hores de Resistència d’Autocròs’

COMPARTIR

Després de rebre el reconeixement de la Federació Catalana d’Automobilisme per la 5a Copa Catalana 3 Hores de Resistència d’Autocròs, el CE Gas a Fons torna a organitzar aquesta popular cursa i porta a Masquefa la segona prova del campionat català. En aquest sentit, el regidor d’Esports, Enrique Gómez, destaca que “l’Ajuntament valora molt positivament la implicació i compromís d’entitats com CE Gas a Fons, ja que la seva excel·lent feina permet promocionar de manera destacada l’automobilisme i consolida el municipi de Masquefa com a punt de referència d’aquesta disciplina esportiva”.

La jornada automobilística tindrà lloc el pròxim diumenge 19 de març. L’inici de la cursa està previst per a les 10:30 hores després de realitzar les pertinents verificacions tècniques i administratives de pilots i vehicles.

L’Ajuntament, a més, informa que el període d’inscripció i pagament per participar a la 6a Copa Catalana 3 hores de Resistència d’Autocròs a Masquefa romandrà obert fins al divendres 10 de març. Per rebre més informació, podeu contactar amb els organitzadors a través de l’espai web www.gasafons.com.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*