Inici Motor Masquefa acollirà diumenge el seu segon Mototerra

Masquefa acollirà diumenge el seu segon Mototerra

COMPARTIR

Masquefa acollirà el proper diumenge 17 de Setembre la segona edició del Mototerra de Masquefa. És la segona prova puntuable pel Trofeu Social de Mototerras 2017 i que tindrà lloc davant del Camp Municipal d’Esports a partir de les 8:30h del matí. Hi col·laboren Moto Club Igualada A.C. Baldrich i del Moto Club Verd de Masquefa.

Els Mototerras són una especialitat Federada Motociclista que es disputa en un circuit tancat d’uns 2-3 kilòmetres de longitud i alterna zones de cronòmetre amb parts de salts i obstacles, apte per a tot tipus de nivells i edats, amb sortida amb graella.

El circuit està dotat de totes les mesures de seguretat i serveis. Per poder participar els pilots han d’estar el possessió de la seva corresponent llicència Federativa Social o superior o també poden tramitar-ne una per el dia de la cursa.

Al llarg de la Competició es fan varies classificatòries. La suma total dels punts obtinguts a les classificatòries conformen el pas a les semi-finals i la màniga final respectivament. Les Categories que s’inclouen a la Competició son Open, Mx85, Mx65 i Mx50, les tres últimes reservades pels pilots que siguin menors d’Edat.

FER UN COMENTARI

*