Inici Societat En marxa les obres per urbanitzar el nucli de Santa Càndia d’Orpí

En marxa les obres per urbanitzar el nucli de Santa Càndia d’Orpí

COMPARTIR

El passat mes d´octubre es va iniciar la primera fase de les obres d´urbanització del nucli de Santa Càndia, al municipi d´Orpí. Actualment el nucli de Santa Càndia no està urbanitzat, les edificacions al centre del nucli son antigues, i en destaquen els buits i les traces de les antigues edificacions.

L’objectiu de l’Ajuntament és revitalitzar el nucli i recuperar-ne l’activitat social, així com el valor patrimonial del conjunt. El projecte, redactat el 2014, preveu quatre fases d’urbanització que persegueixen garantir l´accessibilitat a totes les finques existents, incorporar la renovació i actualització de la totalitat de les xarxes de serveis, preveure una urbanització que realci el valor patrimonial i singular del conjunt del nucli, i prioritzant la utilització peatonal de la urbanització, fer-la compatible amb l’accessibilitat dels vehicles.

Actualment l’Ajuntament d’Orpí està tramitant una modificació puntual del planejament al sector de Santa Càndia amb l’objectiu d’efectuar diferents reajustaments en relació a l´ordenació vigent tant pels espais públics com pel que fa a les edificacions.

Les obres d’urbanització van ser adjudicades a l´empresa Catalana d´Infraestructures i Serveis Associats,S.L. pel preu de 222.697 euros i l’actuació es dura a terme en uns tres mesos.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*