Inici Societat La Marxa per la Llibertat arriba a Igualada en el final de...

La Marxa per la Llibertat arriba a Igualada en el final de la primera jornada

COMPARTIR

Les més de 2.000 persones que han sortit a les set del matí de Tàrrega han arribat a Igualada al voltant de les 8 del vespre. A la zona esportiva de Les Comes han estat rebudes per centenars de persones i els Moixiganguers d’Igualada que hi han fet diferents pilars per donar la benvinguda als participants. Els capgrossos de la ciutat, Pia i Tomeu, també han rebut als participants d’aquesta columna de la Marxa per la Llibertat.

Han fet 48 quilòmetres, amb una aturada per dinar a l’àrea de la Panadella, a Montmaneu. Diversos voluntaris han preparat en aquest punt un avituallament amb beguda, un plat de pasta i cafès.

L’ambient entre els participants, gent de totes les edats, és festiu i reivindicatiu. Durant el trajecte, criden consignes a favor de la independència de Catalunya i la llibertat dels presos polítics.

L’A-2 ha estat tallada en sentit Barcelona mentre s’ha desenvolupat la marxa i el trànsit es desviava per l’antiga N-II.

Després de sopar i dormir al pavelló de Les Comes, aquest dijous a les 8 del matí sortiran cap al Bruc, on es farà una aturada per dinar. La marxa es reprendrà fins arribar a Martorell, on s’afegirà la columna de Tarragona i es passarà la nit de dijous a divendres. Finalment, les cinc columnes s’ajuntaran a Barcelona aquest divendres, coincidint amb el dia de la vaga.

FER UN COMENTARI

*