Inici Cultura Màrius Serra, padrí de la nova llibreria ‘La Moral’ de Masquefa

Màrius Serra, padrí de la nova llibreria ‘La Moral’ de Masquefa

COMPARTIR

El passat dissabte, 8 de febrer una setantena de persones van gaudir de la inauguració del nou espai cultural ‘La Moral’ a Masquefa. L’escriptor Màrius Serra va ser l’encarregat de dirigir l’acte i finalment va esdevenir el padrí de la llibreria.

Màrius Serra va proposar als assistents un joc de pistes a través de mots, paraules i frases fetes que va permetre resoldre uns dels misteris de la seva nova novel·la.

En acabar el joc, Màrius Serra es va dirigir a tots els assistents, entre qui també hi havia la reconeguda investigadora en llengües minoritàries, Ma. Carme Junyent, per reconèixer l’esforç de les dues emprenedores que donen vida a ‘La Moral’, i els hi va desitjar molts èxits.

En acabar l’acte els assistents van poder mantenir converses amb Màrius Serra, que també va signar molts llibres, i finalment cava i coca per celebrar la inauguració del nou espai cultural a Masquefa.

El vespre cultural va acabar amb paraules d’agraïment de les dues noves gerents, Elena Fàbregas i Lenny Abreu tot desitjant que ‘La Moral esdevingui el vostre espai literari, cultural i artístic a Masquefa, i dels pobles de l’entorn’.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*