Inici Destacats Maristes Igualada adopta una app per resoldre situacions de conflicte

Maristes Igualada adopta una app per resoldre situacions de conflicte

COMPARTIR

Des de fa un temps, el col·legi Maristes Igualada forma part del projecte de B-Resol per poder oferir als alumnes de Secundària una nova eina de comunicació propera i actual.

B-Resol és una solució per lluitar contra el bullying, el ciberbullying, l’assetjament, els trastorns alimentaris i qualsevol tipus de conflicte d’adolescents fent servir la tecnologia mòbil com a element innovador. A través de l’app “Fes un click” poden alertar de la situació, tant les víctimes com els observadors, de manera immediata, segura i des de qualsevol lloc i moment. És un projecte que uneix consciència social amb innovació tecnològica.

D’aquesta manera es potencia i millora la convivència en el centre, tot facilitant la comunicació entre alumnes i professors del centre per poder intervenir en situacions complicades des de l’arrel i ràpidament; d’altra forma podrien passar desapercebudes.
Des del centre igualadí feliciten l’empresa per la seva aplicació i pel premi ADR rebut el passat 21 de gener de mans de la consellera de Jústícia, Ester Capella, sobre la resolució alternativa de conflictes.

FER UN COMENTARI

*