Inici Destacats Maria Sayavera serà l’alcaldessa d’Òdena amb l’abstenció d’Òdena a Fons

Maria Sayavera serà l’alcaldessa d’Òdena amb l’abstenció d’Òdena a Fons

COMPARTIR

La plataforma ciutadana Òdena a Fons s’abstindrà en el ple d’investidura d’aquest dissabte. Després d’haver parlat amb els altres grups polítics que el passat 26 de maig van treure representació municipal, PSC i ERC, el grup d’electors OAF ha decidit que s’abstindrà.

En aquest cas, malgrat que no sumarà la majoria absoluta dels regidors, la candidata d’ERC Maria Sayavera serà la nova alcaldessa d’Òdena en liderar la força més votada el passat 26 de maig al municipi.

OAF, que era la primera vegada que presentava candidatura a Òdena, va obtenir un regidor i la resta de forces -ERC i PSC- amb representació 5 cada una, fet que li ha donat a OAF l’aval a poder parlar i negociar amb la resta de formacions.

La plataforma, encapçalada per Andreu Garcia i qui en serà el regidor, va sotmetre a votació de tots els membres la posició resultant per majoria la d’abstenció.

El seu portaveu assenyala que han fet una lectura dels resultats i han entès que la seva postura ha de ser la de moderadors entre dos grans grups, però no de jutges. A més, destaca la bona entesa amb ambdós grups.

FER UN COMENTARI

*