Inici Destacats Marc Tolosa i Judit Ibarra guanyen la Copa Nadal de Natació de...

Marc Tolosa i Judit Ibarra guanyen la Copa Nadal de Natació de la Pobla de Claramunt

COMPARTIR

Marc Tolosa, amb un temps de 12.01, i Judit Ibarra, amb un temps de 14.01, van ser els guanyadors absoluts de la 46a edició de la Copa Nadal de Natació de la Pobla de Claramunt. La competició va tenir lloc el dilluns 25 de desembre al migdia a la Piscina Municipal i hi van participar 30 nedadors, 24 en la categoria masculina, i 6 en la femenina.

L’activitat la va organitzar la regidoria d’Esports de l’Ajuntament. La resta de guanyadors i guanyadores de les diferents subcategories i els temps obtinguts van ser: Andreu Bermejo, primer classificat comarcal masculí, amb un temps de 12.50; Carla Perianes, primera classificada comarcal femenina, amb un temps de 14.07; David Sevilla, primer classificat local masculí, amb un temps de 14.01, i Èlia Ibarra, primera classificada local femenina, amb un temps de 14.06.

Es va fer un reconeixement, com en altres edicions, al nedador de més edat, que va ser Ernest Parcerisas, de 83 anys, i al més petit, que va ser Jessica Rodríguez, d’11 anys. Precisament, Ernest Parcerisas també va ser l’últim classificat masculí, amb un temps de 25.53, i va rebre com a obsequi, i com ja és tradició, un bacallà, cedit per l’Ajuntament. L’última classificada de la categoria femenina, Gemma Costa, amb un temps de 20.81, també es va endur el mateix present. En el transcurs de l’acte es va fer un reconeixement a Ernest Parcerisas perquè durant 40 anys seguits, del 1974 al 2014, va participar en aquesta competició.

El lliurament de copes va anar a càrrec de l’alcalde, Santi Broch; del regidor d’Esports, Juan Carlos Pérez, i de regidors del Consistori poblatà. Un cop donats a conèixer els classificats, es va sortejar una tauleta entre els participants menors de 16 anys, que li va tocar a Jaume López, i una altra per a la resta de participants, que va ser per a Joan Oliva, obsequis de l’Ajuntament.

També, entre tots els nedadors i nedadores, es van sortejar diversos regals: una tauleta obsequi de Tecnocolor, que li va tocar a Judit Ibarra; un dinar per a dues persones al bar-restaurant el Camí del Castell, que va ser per a Eduard Gómez, i un regal d’Esports Sallés, que va ser per a Josep Balcells. Finalment, es va lliurar una copa a tots els valents nedadors i nedadores.

Com en altres edicions, l’activitat va aplegar un bon nombre de públic. Com a dada curiosa, cal dir que l’aigua de la piscina estava a una temperatura de 7 graus. Hi va haver rom cremat i cafè amb llet per a tothom i xocolata desfeta per a la quitxalla. Abans de la cursa, a les 12 del migdia, una setantena de nens i nenes van fer cagar el tió.

La Copa Nadal de Natació compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal de l’Anoia i empreses i entitats bancàries del poble i de la comarca. Els temps obtinguts pels participants a la travessia d’enguany es poden consultar al web de l’Ajuntament.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*