Inici Poliesportiu Marc Salvador (Igualada Club Gimnàstic Aula), campió d’Espanya

Marc Salvador (Igualada Club Gimnàstic Aula), campió d’Espanya

COMPARTIR

El passat dimecres el gimnasta Marc Salvador i la seva entrenadora Laura Martínez es desplaçaven a Palma de Mallorca per disputar el campionat d’Espanya Masculí. Aquest era el primer campionat per aquest jove gimnasta que va realitzar tres exercicis, mans lliures, cèrcol i maces.

El gimnasta va sortir a la pista i va fer un exercici de mans lliures que des del club defineixen com “espectacular amb força i amb molt bona tècnica”, el que li va valer la proclamació com a campió d’Espanya en mans lliures. Amb l’exercici de cèrcol va aconseguir ser subcampió i amb la suma de l’exercici de maces va obtenir una 4º posició a la general, a nomes 0,250 del tercer classificat.

L’Igualada Club Gimnàstic Aula està molt satisfet dels resultats del jove gimnasta i de l’equip tècnic que treballa dia a dia per poder obtenir aquests bons resultats.

El club Igualadí finalitza així una excel·lent temporada que han lluitat i treballat per complir molts dels objectius marcats al començar aquesta temporada 2019.

FER UN COMENTARI

*