Inici Destacats Marc Castells vol governar ‘com fins ara, cercant els consensos necessaris’

Marc Castells vol governar ‘com fins ara, cercant els consensos necessaris’

COMPARTIR

El candidat de Junts per Igualada, Marc Castells, ha agraït el suport rebut en les eleccions municipals de diumenge, quie el van fer guanyador amb més de 7.500 vots i 9 regidors. Castells considera que “l’obra de govern feta fins ara i el projecte que hem proposat per als propers anys han estat molt ben valorats per la ciutadania, que ens ha donat el seu suport de forma clara i diàfana”. Ha agraït també “la feina de totes les persones que s’han implicat de manera molt important per fer arribar a tothom el nostre missatge durant la campanya electoral”.

Amb aquests resultats, Castells assegura que “Junts per Igualada ha de governar els propers anys i ho volem fer, com fins ara, cercant els consensos necessaris, de manera oberta i propera a les persones, apostant pel creixement de la ciutat i per la seva consolidació com una capital referent, una ciutat universitària, dinàmica, oberta a la natura i que garanteix el benestar de tothom”.

Marc Castells també trasllada l’enhorabona a les altres candidatures que han obtingut representació i es mostra convençut que “tots sabrem treballar amb respecte a la institució i estima per la nostra ciutat, amb l’objectiu de garantir la governabilitat per seguir fent d’Igualada una ciutat millor per a tothom”.

3 COMENTARIS

      • S’agraeix la teva sinceritat…ves llegint tebeos i aixi podràs formar part de la trepa que tenim al front de les institucions, i segur que amb quatre dies et donen un càrrec. Alló que deien “el govern dels millors lectors de tebeos”. Penós

FER UN COMENTARI

*