Inici Destacats Marc Castells viatja a Alemanya per recolzar Puigdemont

Marc Castells viatja a Alemanya per recolzar Puigdemont

COMPARTIR

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, viatja a Alemanya junt amb l’alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mercè Conesa, per coordinar les decisions amb l’equip jurídic de Carles Puigdemont, després de la seva detenció aquest diumenge.

Castells i Conesa viatgen a Hamburg com a membres del PDeCAT, que ha decidit aquest diumenge enviar una delegació a Alemanya que pugui consensuar estratègies amb la defensa de Puigdemont. Al PDeCAT, Marc Castells és responsable de coordinació institucional i Mercè Conesa, presidenta del Consell Nacional del partit.

 

5 COMENTARIS

  1. La vanitat d’aquest noiet és extraordinària, perquè des de practicar el cop de colze per sortir a primera fila de les fotografies fins a tenir-nos acostumats a veure’l a qualsevol desordre públic resulta que tenim un alcalde que ara s’apunta a desafiar la justícia espanyola fent costat a aquell que s’ha saltat totes les lleis, totes les advertències i que amb la seva gestió han marxat del país més de tres empreses, s’ha trencat la convivència i s’ha profanat el prestigi de Catalunya guanyat amb seny i educació durant segles! Hem caigut molt avall…

  2. I qui paga aquest viatje? El pago jo en part amb els impostos que em posa l’ajuntament d’Igualada? Si és així, puc denunciar al alcalde per malversació de fons públics? Per favor senyor alcalde, treballi per tots els igualadins i no per una part

  3. No ho dubtis Oriol, totes les intervencions, per fer-se el milhomes, d’aquest noi no surten de la seva butxaca i el que apuntes de denunciar-lo es una opció molt lloable i honrada, però aquest, de moment, no assumeix cap responsabilitat fins que es giri la truita i potser tocarà el dos com els seus ídols… Perque ja ho vas veure fins i tot va recolzar la vaga del 😯 que ens van deixar incomunicats per carretera…i després anomena cinc amiguets amb un sou de 50,000 EUR perquè l’assessorin en dinamitzar economicament la ciutat. Aquest es una agitador i la gestió de tenir una ciutat neta, ordenada, cívica i respectada ho te en últim lloc. Com diu el Pere “hem caigut molt avall”

  4. Aquest ha de donar comptes de qui ha pagat el viatge i en nom de qui hi ha anat, perque una cosa es que li pagui el seu partit i l’altre es que ho hagi carregat al pressupost de l’Ajuntament perque si es aixi cal denunciar-lo inmediatament. Espero que els partits de l’oposició posin aquest xicot al seu lloc i l’obliguin a que aclari els comptes.

FER UN COMENTARI

*