Inici Destacats Marc Castells, sobre ser el candidat del PDeCAT a les eleccions al...

Marc Castells, sobre ser el candidat del PDeCAT a les eleccions al Parlament: ‘No puc descartar res’

COMPARTIR

L’alcalde d’Igualada i membre de la direcció nacional del PDeCAT, Marc Castell,s considera que el líder de JxCat i expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, “s’ha escorat molt cap a l’esquerra”. “No estem d’acord amb l’impost de successions. S’està castigant enormement la classe mitjana, i el PDECat ha de ser el garant que tornarà a ser forta”, ha posat com exemple en una entrevista al diari Ara. Pel que fa a la marca de JxCat, Castells ha insistit que “JxCat no és possible sense el PDECat” i ha afegit que hi ha acords que s’han de complir. Segons el membre del PDeCAT, seria una equivocació i un “error” demanar al PDeCAT que es dissolgui i, tot i tenir l’esperança en un acord, ha avisat que també estan preparats per al desacord.

Preguntat per si ell podria ser candidat del PDeCAT a les pròximes eleccions catalanes, l’alcalde d’Igualada no ha volgut descartar cap escenari: “he après a estar preparat per a tot i a punt per servir els ciutadans. No puc descartar res”, ha afegit.

“L’espai que representa el PDECat, en l’àmbit nacional, està allunyat de Marta Pascal, i en l’àmbit ideològic, allunyat de Jordi Sànchez. Entre aquests dos espais, ens movem en la centralitat. Pateixo quan veig que no hi ha una força que proposi reformes que garanteixin, per exemple, la propietat privada davant les màfies ocupes. És una cosa que és sagrada, i la volem representar”, ha argumentat tot situant el PDeCAT en la “centralitat”:

Castells ha garantit que el seu partit no s’aixecarà de la taula de negociació fins que es pugui arribar a un acord. I preguntat si el PDeCAT s’enfrontarà a Puigdemont en cas que no sigui possible l’acord, Castells ha respost que no estaran mai davant de Puigdemont, però “tampoc al darrere”.

En relació a un pacte amb el Partit Nacionalista de Catalunya (PNC) de Marta Pascal, Castells l’ha considerat “impossible” i ha indicat que la diferència entre les dues formacions és que el PDeCAT és un partit independentista i que la independència “ha de ser inequívocament una línia troncal”.

ACN

COMPARTIR

7 COMENTARIS

  1. La vanitat d’aquest noiet no te límits…i en una època que qualsevol, com ell, sense cap currículum professional vigent, al marge d’haver viscut de l’erari públic des de l’adolescència, aquests ara tenen el terreny lliure per escalar i apropar-se a la caixa dels diners mentre els ciutadans patim la baixesa del nivell d’aquesta trepa. L’engany és lo seu, incrementar l’impost de successions quan morien gent cada dia, i alhora apujar-se els salaris, votar contra la gratuïtat del 061 i alhora pagar demanar diners per pagar les fiances dels delinqüents de l’1-O. Aquests sí que són els virus personificats, però no hi ha mal que duri cent anys i quan giri la truita s’amagaran o fugiran

  2. Pascual…… perque no ti poses tu a chupar del bote, ? y sabras lo que es bo !!!! perque tothom bla,bla i bla pero ningu te collons de posar-se el devant !!!

FER UN COMENTARI

*