Inici Destacats Marc Castells serà proclamat la setmana vinent president de la Diputació

Marc Castells serà proclamat la setmana vinent president de la Diputació

COMPARTIR

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, serà president de la Diputació de Barcelona a partir del proper dijous. La corporació provincial ha anunciat aquest dimecres que el ple d’elecció, proclamació i presa de possessió del nou president està previst per al proper dijous, 28 de juny, a 2/4 de 10 del matí. Tres dies abans, dilluns dia 25, l’actual presidenta Mercè Conesa oficialitzarà la seva renúncia en un ple extraordinari.

Mercè Conesa deixa la presidència de la Diputació i l’alcaldia de Sant Cugat del Vallès per assumir la presidència del Port de Barcelona, on substituirà Sixte Cambra.

Marc Castells farà un salt endavant en la seva carrera política, assumint la presidència de l’ens provincial, on ja era vicepresident des de 2015 i diputat des de 2011. Alcalde d’Igualada des de 2011, des de 2015 ho és amb majoria absoluta amb Convergència i posteriorment el PDeCAT.

Castells serà el segon igualadí en ser president de la Diputació de Barcelona en l’etapa democràtica, després que Antoni Dalmau presidís la institució entre 1983 i 1987.

1 COMENTARI

  1. Finalment això de sortir a totes les fotografies a primera fila, això de fer d’activista de carrer en tots els aldarulls, això de recolzar els talls de carretera i deixar a les empreses igualadines incomunicades, això d’embrutar el balcó de l’ajuntament amb pancartes partidistes… Tot això sembla que té un premi amb un càrrec… i el currículum de la persona, els seus mèrits, els seus estudis, la seva trajectòria personal i cultural no compta per res. Deu ser la nit dels ignorants. Quina llàstima per aquest país.

FER UN COMENTARI

*