Inici Destacats Marc Castells revalida l’alcaldia d’Igualada per tercer cop consecutiu

Marc Castells revalida l’alcaldia d’Igualada per tercer cop consecutiu

COMPARTIR

Marc Castells ha estat investit alcalde per tercera vegada consecutiva aquest dissabte al migdia. Tot i que Castells només ha obtingut el suport dels seus 9 regidors de Junts per Igualada, ha estat elegit alcalde perquè cap candidat tenia majoria absoluta i la seva va ser la llista més votada el 26M.

Castells té previst governar en minoria donat que ERC no ha acceptat la seva oferta, que era reclamar suport a la investidura per a negociar després la formació de govern. Tot i que la resta de forces podrien formar govern, ERC, Igualada Som-hi i Poble Actiu han anunciat que no formaran govern però que impulsaran un “treball conjunt” contra el govern “en minoria i conservador” de Castells.

Els cinc regidors d’ERC i els dos de Poble Actiu han votat al republicà Enric Conill, un gest amb el que els cupaires volien fer visible una alternativa d’esquerres. Els regidors d’Igualada Som-hi han apostat pel seu candidat, Jordi Cuadras, i la candidata de Ciutadans, Carme Manchón, ha optat per ella mateixa.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Ha estat una llàstima no aprofitar l’oportunitat per foragitar aquest noiet de l’ajuntament i fer entrar aire pur, net i fresc, i airejar l’ambient d’aquest fanatisme i sectarisme que l’ha mantingut al càrrec durant massa anys. La ciutat necessitava més nivell que no pas aquesta mitjania que només serveix a l’activisme de carrer i al seu profit propi com a modus vivendi…

FER UN COMENTARI

*