Inici Destacats Marc Castells presenta la seva llista per fer d’Igualada ‘el gran referent...

Marc Castells presenta la seva llista per fer d’Igualada ‘el gran referent de les ciutats mitjanes de Catalunya’

COMPARTIR

El candidat de Junts per Igualada a l’alcaldia d’Igualada i actual alcalde de la ciutat, Marc Castells, ha presentat l’equip que l’acompanyarà en les eleccions del dia 26 de maig. L’acte de presentació de la llista electoral l’ha conduït Àngels Chacón, actual consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, que ocuparà el lloc número 21 d’aquesta llista.

Castells serà el número 1 de la candidatura i el seguiran Carme Riera al 2, Marisa Vila –una de les noves incorporacions al projecte– al 3 i Fermí Capdevila al 4. Carlota Carner i Jordi Marcé, també noves incorporacions, ocuparan els llocs 5 i 6; els seguiran Patrícia Illa i Pere Camps al 7 i al 8, amb una altra novetat, Miquel Vives, al número 9. Montse Duch, Maribel Cuadras i Mireia Duran seran a les posicions 10, 11 i 12, i Elagi Deitg, un altre nou integrant del projecte, serà a la 13. A continuació, en els llocs que van del 14 al 20 hi ha Imma Soteras, Daniel Roig, Jordi Segura, Laura Llanas, José Cañadas –la darrera de les novetats de la candidatura–, Rosa Plassa, Jordi Pont i la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón. Els darrers deu llocs fins al 31 són per a Teresa Miquel, Teresa Codinachs, Enric Senserrich, Carles Domènec, Josep Maria Mestres, Maria Pola, Jordi Tomàs, Jaume Augé, Maria Àngels Garcia i tancant la llista electoral, Maria Senserrich.

Castells afirma que “el nostre projecte per Igualada continua avançant i fent-se fort. Hem format un equip humà de persones que s’estimen molt aquesta ciutat, que tenen grans qualitats i que arriben amb unes ganes immenses de treballar per consolidar-la definitivament com el gran referent de les ciutats mitjanes de Catalunya”. Castells també ha agraït la tasca de les regidores i regidors que “els últims anys han tingut una dedicació exemplar a l’ajuntament i al servei de la ciutadania i que ara no ocupen els primers llocs de la candidatura, tots han estat un exemple d’estima per la seva ciutat i respecte pel servei públic”.

Junts per Igualada detallarà en les properes setmanes el seu programa electoral i les propostes de futur per la ciutat. Abans, però, convida a tots els igualadins i igualadines a conèixer l’equip que composa la candidatura i a intercanviar opinions durant la propera festa de Sant Jordi, a l’stand que hi haurà a la Pl. de Cal Font.

1 COMENTARI

  1. El noiet que ara fa d’alcade sempre a primer pla de les fotografies… Se li acaba viure amb l’esquena dreta i no té més remei que seguir els seus ídols que l’han apadrinat, aquells que saben mentir tant bé que van enganyar a tot un país. El noiet vol continuar escalfant cadira i per això promet fer de la ciutat “referent” de què?, del fanatisme que ell predica?, del ridícul de contractar assessors per no fer res?, de tenir la pancarta més grossa al balcó de l’ajuntament? El referent serà el canvi i que entri aire fresc a l’ajuntament que és tots!

FER UN COMENTARI

*