Inici Destacats Marc Castells celebra que hi hagi ‘gent valenta’ com Jordi Cuadras que...

Marc Castells celebra que hi hagi ‘gent valenta’ com Jordi Cuadras que vulguin fer política

COMPARTIR

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha celebrat aquest dimecres l’anunci del periodista Jordi Cuadras de presentar-se com a candidat a les properes eleccions municipals a la ciutat.

Castells celebra “que hi hagi gent valenta que vulguin dedicar uns anys de la seva vida a la política” i afegeix que Cuadras té “una trajectòria inqüestionable com a periodista”.

Ara bé, el batlle igualadí assenyala que “des de fora és molt fàcil, però podrà veure de primera mà com de difícil i complex és gestionar una ciutat”.

2 COMENTARIS

  1. Sr Alcalde. Hi ha un gos abandonat a l’antiga farinera d’Igualada des del mes de Maig. A molts els i deu sonar a notícia de poca cosa, però la veritat que és una metàfora de la nostra societat. Imploro, siusplau, que alguna administració pública faci alguna cosa, que per això us paguem.
    Si sou tan “valents” com dieu, crec que sol.lucionar aquest problema us serà fàcil.
    Moltes gràcies per escoltar-me.

  2. El noiet que fa d’alcalde que en tota la seva vida només s’ha arrossegat pels butaques de les institucions públiques ara fins i tot s’atreveix a donar lliçons… i tanmateix que és un bon exemple perquè exercir la professió d’arribista sembla que funciona, sortint a totes les fotos a primer pla, estar al davant de tots els desgavells, i repartint els diners dels contribuents entre “assessors” que mai han justificat res, resulta que tot això ben amanit dona el resultat d’escalar el cim de la Diputació i així assegurar-se una pensió vitalícia ja als quaranta anyets… Si noi si, ara pots donar lliçons!

FER UN COMENTARI

*