Inici Societat Marc Castells assegura que els Mossos van disparar “una sola bala de...

Marc Castells assegura que els Mossos van disparar “una sola bala de foam” mentre els estudiants tallaven l’A-2 a Igualada

COMPARTIR

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha valorat la càrrega policial que va dissoldre una concentració d’estudiants dimecres de la setmana passada a l’A-2 a la capital de l’Anoia.

Segons Castells, els Mossos van estar negociant “durant dues hores” amb els estudiants perquè aquella tarda havia d’arribar a Igualada la Marxa per la Llibertat i la concentració dels joves podia suposar “algun inconvenient” per al desenvolupament de la marxa, que igualment tallava l’autovia A-2 al seu pas.

L’alcalde igualadí afegeix que hi va haver “algun incident que va provocar la càrrega” per part de la BRIMO dels Mossos d’esquadra contra les desenes d’estudiants, la gran majoria menors, que hi havia tallant l’autovia. Marc Castells assegura que “no podem tolerar que hi hagi càrregues indiscriminades” però “tampoc podem tolerar que hi hagi cap incident violent”. L’alcalde igualadí no ha detallat en cap cas en què va consistir aquest incident que va originar la càrrega.

L’Hospital d’Igualada va atendre quatre joves ferits lleus a la càrrega, i el batlle igualadí recorda que la lleu “és la mínima catalogació d’una ferida per part d’un hospital” i que en el cas dels quatre anoiencs van ser “erosions o algun cop”.

Els Mossos d’esquadra van disparar “una sola bala de foam”, segons l’alcalde, que afegeix que aquesta única bala “no es va disparar cap a les persones”. Marc Castells va concloure la seva valoració de les càrregues assegurant que “aquesta és la informació que jo tinc”.

 

1 COMENTARI

  1. I la informació que jo tinc, Castells, que ets un venut. Cites a Churchill al 2017 davant la comissaria de la Guàrdia Civil. I ara et cagues defensant a la policia del teu amic Buch. En serio, ets un papanates.

FER UN COMENTARI

*