Inici Societat La marató de donació de sang de Piera aplega 174 participants

La marató de donació de sang de Piera aplega 174 participants

COMPARTIR

La marató de de sang, que es va celebrar a Piera el passat divendres 18 de gener, va ser tot un èxit. Un total de 174 persones van fer el seu oferiment, tot i que finalment van ser 154 les donacions que van poder fer-se efectives. La resta, un total de 20, van ser de pierencs i pierenques que tot i la seva voluntat, no complien amb algun dels requisits necessaris per poder ser donants. Entre el total de participants va haver-hi 24 que era la primera vegada que col·laboraven en aquesta campanya solidària de donació de sang.

Si classifiquem els participants per sexe, es van apropar al Casal per a Joves i Grans un total de 88 dones i 86 homes. Per edats, 9 persones tenien una edat compresa entre els 18 i 24 anys, 24 tenien entre 25 i 34 anys i 53 entre 35 i 44 anys. Entre els majors de 45 anys va haver-hi 58 persones que no arribaven als 55 anys, 23 que tenien entre 55 i 64 anys i 9 que eren més grans de 65 anys.

Des del Banc de Sang i Teixits s’ha valorat de forma molt positiva la marató que, asseguren va ser tot un èxit ja que va aconseguir les previsions que l’ens s’havia marcat. Els organitzadors han volgut agrair la col·laboració dels donants així com la implicació d’entitats, comerços i centres educatius.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*