Inici Destacats Maragall i Vergés demanen concentrar el vot independentista a ERC “per evitar...

Maragall i Vergés demanen concentrar el vot independentista a ERC “per evitar un govern del 155” en un acte a l’Anoia

COMPARTIR

Esquerra Republicana de Catalunya a l’Anoia va celebrar dimarts el seu acte final de campanya amb la participació del republicà Ernest Maragall, acompanyat dels candidats i candidates anoiencs a les eleccions del Parlament de Catalunya, la Consellera de Salut Alba Vergés, l’alcalde de Sant Martí de Tous, David Alquézar, i l’alcaldessa del Bruc, Bàrbara Ortuño.

El diputat i regidor de Barcelona, Ernest Maragall, va remarcar la importància de concentrar el vot independentista a les eleccions del 14 de febrer per tal d’”d’evitar un govern del 155” ja que “ERC és la garantia d’un govern republicà, a favor de l’amnistia i d’un referèndum sobre la independència de Catalunya”. Maragall també ha afirmat que Esquerra Republicana “no pactarà amb el PSC” i ha recordat que “l’única força que pot garantir la reconstrucció del país des dels valors republicans i d’esquerres com la justícia social, l’equitat i el progrés és Esquerra Republicana”

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha “agraït la tasca de tot el personal sanitari que ha plantat cara a la pandèmia” i ha assegurat que “ara cal entomar el procés de vacunació per tal d’arribar al final d’aquests mesos tan durs per a tothom” així com també ha recalcat la importància “d’enfortir els serveis públics i de qualitat per tal que ningú quedi enrere” ja que “durant la pandèmia hem vist com d’important és l’estat del benestar i per tant nosaltres no farem com la dreta, catalana i espanyola, que van retallar els serveis públics del país en època de crisi. Nosaltres el que farem és enfortir més aquests serveis públics perquè són la vàlvula de seguretat perquè ningú quedi enrere”.

Tant l’alcalde de Sant Martí de Tous, David Alquézar, com l’alcaldessa del Bruc, Bàrbara Ortuño, han posat a disposició del parlament la seva “experiència en la gestió municipal, el coneixement del treball a peu de carrer i ser al costat de la gent” ja que el municipalisme “és la punta de llança de la política, la que és útil a la gent i resolt els problemes del dia a dia” una manera de fer que, asseguren, “volen traslladar al Parlament de Catalunya”.

Tots els candidats i candidates han demanat “participar a les urnes, com sempre fem els independentistes”. L’acte final de campanya dels republicans a l’Anoia ha comptat amb la participació de gairebé un centenar de persones.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*