Inici Societat Mar Aguirre i Adrià Solé, guanyadors ex aequo de la 5a Beca...

Mar Aguirre i Adrià Solé, guanyadors ex aequo de la 5a Beca Manel Caro

COMPARTIR

L’Associació La MaCa continua fomentant la creació i la instal·lació del talent jove al barri del Rec d’Igualada, i un any més en col·laboració amb l’Escola Municipal d’Art i Disseny, La Gaspar, han atorgat la Beca Manel Caro. Una beca que duu el nom d’un dels principals impulsors de la defensa patrimonial del barri del Rec.

Enguany, valorant la qualitat de les propostes presentades, s’ha decidit concedir la beca ex aequo a Mar Aguirre i Adrià Solé que obtindran una residència gratuïta d’un any a l’Espai Creatiu La MaCa. Allà podran tenir el seu propi espai i estudi en un coworking creatiu, alhora que podran gaudir del suport i assessorament dels professionals que ja hi resideixen.

L’Espai Creatiu La MaCa està situat en un antic magatzem adober del barri del Rec. La fàbrica, de tres plantes, és actualment un espai creatiu multidisciplinari que acull una vintena de freelances i projectes empresarials, tots ells vinculats al món del disseny, la cultura, les arts i la tecnologia. És un espai col·laboratiu, basat en valors com la cooperació, la innovació social i el coneixement compartit, i un dels màxims exponents de la transformació que està vivint el barri del Rec d’Igualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*