Inici El diari de la paqui Una màquina de fer perdre temps

Una màquina de fer perdre temps

COMPARTIR

Dijous havia d’enviar una carta i vaig anar a Correos. Feia temps que no hi anava, però pel que em van dir altres ciutadans que també s’esperaven per fer algun enviament o recollir paquets, allí tant se val que sigui el dia de Reis, o que hi hagi eleccions, o que sigui el Dia Mundial del Correu: hi sol haver sempre els mateixos treballadors i el mateix ritme de treball. I les mateixes cues. Preveient precisament una llarga espera després d’agafar el número, vaig tenir temps d’agafar el cotxe, d’anar a comprar, d’omplir la cistella de la compra, de tornar a l’empresa Correos, i encara vaig haver d’esperar una estona més que arribés el meu torn (que havia agafat abans d’anar a comprar). No faig broma ni exagero. Va ser així. I segurament això no extranya a cap dels usuaris habituals d’aquesta empresa, pels comentaris que feien els que dijous també feien cua. El temps d’espera sembla excessiu i, per molt que aquestes dates són especials i que s’incrementa considerablement el volum de feina, et fan tenir la sensació d’estar perdent el temps. No és gaire plaent veure una sola persona que atén el públic i tres o quatre que remenen paquets per allí al darrere quan fa mitja hora que t’esperes, per molt que puguin estar també fent feina. No sembla que perdre clients els preocupi massa. I que no els preocupi veure com la gent s’espera pacientment… o que els preocupi però no moguin fitxa, per a mi és gairebé com una ofensa, un mal tracte que redueix les ganes de tornar a dur-los cap altra carta. Él problema és que tenen la paella pel mànec, com passa en tants altres àmbits. I ens toca cedir i aguantar i fer-nos fotre. Avui em deia la Trini que bé hi deu haver altres empreses que ofereixen el mateix servei… però no sé si en aquestes empreses de paqueteria també es poden enviar cartes. Ho sabeu?

Confiem que aviat vinguin temps millors!

COMPARTIR

2 COMENTARIS

 1. Crec que les entitats bancaries tenen contactat un servei amb uma empresa privada per fer arribar la documentacio.
  Però…no se si sols fan el sercei x la documentacio d’Igualada i/o comarca i tampoc si fan el servei de cartes ordinaries (que no son comercials).
  Per mi sols hi ha una solucio i pasa per tenir l’Independencia i plantejar l’opciò de crear una Organització Estatal propia de Catalunya i eficaç!!!!
  Aquests treballadors com molts d’altres (NO TOTS!!!) son de molt poca professionalitat!!!.
  Jo, tant si treballo per mi com si soc assalariat tinc de ser productiu o….productiu.

 2. Crec que les entitats bancaries tenen algun proveidor diferent x aquest servei podries preguntar-ho.
  Estic totalment d’acord amb la teva observació.
  Per mi sols hi ha una solució per treurens aquesta l’acra de servei i qie pasa per poder assolir l’Independencia i mirar és possible de crear una Organització propia que sigui moderna i eficient!!!
  Aquests determinat sector de treballadors com molts d’altres (NO TOTS!) i amb els seus privilegis han deixat de ser professionals i estan totalment contaminats!!!
  A mi continuament em demanen com a mínim que sigui productiu i em fan controls per poder avaluar-ho.

FER UN COMENTARI

*