Inici Destacats Maqpaper es celebrarà el març de 2018 en una nova ubicació

Maqpaper es celebrarà el març de 2018 en una nova ubicació

COMPARTIR

La Fira Internacional Maqpaper se celebrarà els dies 7 i 8 de març a Igualada i estrenarà un nou espai que permetrà als subministradors per a la industria de la cel·lulosa, el paper i el cartró ondulat de tot l’Estat espanyol unes millors condicions d’exposició. La desena edició d’aquesta fira bianual que reuneix a tot el sector es celebrarà al recinte modernista de l’Escorxador d’Igualada, un espai perfectament condicionat com a recinte firal.
Una altra de les novetats destacades d’aquesta edició seran una sèrie de conferències organitzades conjuntament amb Foment del Treball i la Unió Empresarial de l’Anoia sobre economia circular al voltant de la indústria paperera.

Maqpaper i Energètica, dues fires que connecten

Com ja és habitual, Maqpaper coincidirà en el temps i en l’espai amb la Fira Energètica (Fira-congrés de l’eficiència i l’estalvi energètic). Com ja és sabut, per la industria paperera el cost energètic té una importància notable i és per això que Fira Igualada, organitzadora de les dues fires professionals, aposta per la connexió dels dos sectors.

Maqpaper és una fira bianual de caràcter internacional del sector paperer, que des de l’any 1999 se celebra a Igualada organitzada per Fira d’Igualada y amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada i el suport tècnic de l’Associació Espanyola de fabricants de pasta, paper i cartró (ASPAPEL), l’Associació Clúster del Paper del País Basc i les empreses Ferpal i Porteca Paper. Maqpaper és l’única fira del sector del paper de l’Estat espanyol i està previst que assisteixen més de 200 marques de la indústria paperera.

FER UN COMENTARI

*