Inici Societat Manifestació a Igualada contra les darreres actuacions dels Mossos d’esquadra

Manifestació a Igualada contra les darreres actuacions dels Mossos d’esquadra

COMPARTIR

Els carrers d’Igualada s’han tornat a omplir aquest diumenge a la tarda en una nova concentració. En aquest cas, la convocatòria era del CDR d’Igualada Conca d’Òdena en una crida a sortir al carrer “contra la repressió”.

Les pancartes i els lemes cridats pels manifestants es dirigien contra el conseller d’Interior Miquel Buch i contra la Brigada Mòbil (BRIMO) dels Mossos d’esquadra per les actuacions dels darrers dies. Així, els manifestants han demanat la dimissió de Buch i la dissolució de la BRIMO, la divisió antidisturbis dels Mossos.

La plaça de l’Ajuntament d’Igualada ha estat l’inici de la concentració, on s’ha llegit un manifesta contra la sentència del procés i contra la violència policial.

Després, els manifestants han marxat pels carrers de la ciutat fins arribar a la comissaria dels Mossos d’esquadra a Igualada. Pel camí, a més dels lemes per reclamar la independència i la llibertat dels presos polítics, els partits polítics han estat a la diana de les crítiques amb càntics com “Esquerra i PDeCAT, la paciència s’ha acabat”.

Un cop a la comissaria, els centenars de manifestants s’han assegut al carrer i, després de la lectura d’un altre manifest sobre la violència policial, han fet diferents crides i lemes. El manifest ha fet especial referència a la dissolució per part de la BRIMO d’un tall a l’A-2 per part d’estudiants anoiencs el passat dimecres. Gairebé una hora després s’ha donat per dissolta la manifestació.

FER UN COMENTARI

*