Inici Música Manel Camp, Llibert Fortuny i Mireia Farrés porten Jazz’Nadal diumenge a l’Ateneu

Manel Camp, Llibert Fortuny i Mireia Farrés porten Jazz’Nadal diumenge a l’Ateneu

COMPARTIR

[Img #2790]

El Teatre Municipal l’Ateneu es torna a vestir de festa per un concert de jazz i per apropar l’espectador a aquest gènere musical mitjançant les nadales. Això és el que es proposen Manel Camp, Llibert Fortuny i Mireia Farrés. Una experiència única, per gaudir amb una música nadalenca els primers dies de desembre. El concert serà el proper diumenge dia 9 de desembre, a les 19h, al Teatre Municipal l’Ateneu. Les entrades tenen un preu de 15 euros, amb descomptes per a diversos col·lectius. Es poden adquirir al Punt de Difusió Cultural i Turística d’Igualada o des de dues hores abans del concert a la taquilla del Passatge d’en Vives.

Els tres músics presenten un nou treball a partir de nadales conegudes per tots, com El noi de la mare, Les dotze van tocant o Santa nit, entre altres. Els tres músics porten aquests temes al terreny jazzístic, on la improvisació es desenvolupa i s’encreua amb idees més actuals. S’esdevé així una aventura diferent, en què Camp, Fortuny i Farrés juguen a través d’un diàleg ple de sorpreses i d’incansable renovació. Junts fan que les notes conegudes d’aquestes cançons sonin diferents i ens portin a móns i paisatges inesperats, a moments plens d’energia i d’altres d’escalfor de llar. Tot un seguit de peces prou conegudes per tothom, que ajuden a seguir les variacions i improvisacions que els tres instrumentistes creen dalt l’escenari. Un passeig per obres emblemàtiques, conegudes per tothom, però que ara sonen diferent i que ens transporten a mons i paisatges inesperats i sorprenents.

Espectacles per regalar

El Teatre Municipal l’Ateneu ha posat a la venda una targeta regal a bescanviar per un abonament per tal que les persones interessades puguin regalar teatre. Aquesta targeta, que té un cost de 50 euros i inclou 4 espectacles a escollir entre la programació del primer semestre de 2013, es pot comprar al Punt de Difusió Cultural i Turística d’Igualada, al carrer Garcia Fossas, 2 (pl. de la Creu). L’horari és de dimarts a divendres de 19 a 21h i els dissabtes i diumenges d’11 a 14h i de 18 de la tarda a 21h. Festius tancat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*