Inici Motor Malson de Jordi Viladoms al Dakar

Malson de Jordi Viladoms al Dakar

COMPARTIR

[Img #3733]Jordi Viladoms ha passat un veritable calvari avui al Dakar 2013. Després dels problemes de carburació de l’etapa d’ahir, la seva Husqvarna ha tornat a fallar en l’inici de la setena especial. A l’alçada del quilòmetre 38, la moto s’ha aturat i els desesperats intents del pilot d’Igualada per posar-la en marxa han resultat en va.

Es tracta d’una etapa era marató, els participants no podien disposar d’assistència mecànica a tota la jornada. Viladoms anava carregat amb més eines de l’habitual a manera de precaució, però ha passat més de dues hores intentant arrencar la seva Husqvarna.

Viladoms no ha estat l’únic pilot en dificultats ja que fins i tot Cyril Despres, el guanyador en quatre edicions del Dakar, ha entrat molt endarrerit a la línia de meta per una avaria en el canvi de marxes.

El vencedor de l’etapa ha estat el debutant nord-americà Kurt Caselli (KTM), per davant de Francisco ‘Chaleco’ López, company de Jordi Viladoms en l’equip Tamarugal XC. Tercer ha finalitzat el francès Olivier Pain que conserva el liderat en una jornada marcada per la mort del seu compatriota Thomas Bourgin, de 25 anys, després de patir un tràgic accident.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*