Inici Destacats La Mallola, a punt per celebrar la seva Festa Major

La Mallola, a punt per celebrar la seva Festa Major

COMPARTIR

Els propers dies 7 i 8 de setembre es celebrarà la Festa Major de La Mallola, organitzada per l’Associació de Propietaris La Mallola, amb el suport logístic de l’Ajuntament de Montbui.

Les activitats començaran el dissabte 7 de setembre amb el “Preparem la festa”. A partir de les 9 del matí els veïns i veïnes de La Mallola decoraran festivament la Plaça de l’Alzina i faran la insta·lació de l’enllumenat de Festa Major. Hi haurà esmorzar de coca i xocolatada.

A partir de les 8 del vespre començarà la festa amb l’encesa de llums i la preparació del sopar-barbacoa de Festa Major, a càrrec dels veïns i veïnes de la urbanització.

A les nou de la nit es farà la lectura del pregó, i, a dos quarts de 10, donarà inici el Sopar-barbacoa de Festa Major (carn a la brasa, botifarra, pa amb tomàquet, amanides i begudes). El preu del sopar és de 5 euros (per als foranis) i gratuït pels veïns de La Mallola.

A dos quarts d’onze de la nit tindrà lloc el Concurs de Postres de La Mallola. I, en finalitzar, es farà el lliurament de prems.

Finalitzarà l’activitat de dissabte un concert de la “Cool Fiction Band”, grup de versions de l’Alt Camp (Valls) que interpretaran temes de diferents estils musicals com ara pop, rock, funk, disco, etc… Totes aquestes activitats es faran a la Plaça de l’Alzina.

El diumenge 8 de setembre començaran les activitats a les 11 del matí amb una Cursa d’Orientació per a petis i grans al voltant de La Mallola, amb sortida des de la Plaça de l’Alzina.

A partir de la una de la tarda es podrà veure una exposició-exhibició de fruites i hortalisses de varietat tradicional, a càrrec de l’Associació agroecològica Can Mercaderet.

A les dues de la tarda començarà el Dinar de Festa Major. El dinar consistirà en una paella de pisana a càrrec de Can Mercaderet i també, alternativament, es podrà escollir pollastre a l’ast, amb beguda i postres. El preu del dinar és de 5 euros pels que dinin paella i de 3 euros pels que dinin pollastre a l’ast.

Finalitzaran les activitats de la Festa Major de La Mallola, a partir de les 4 de la tarda, amb l’actuació de “Can Cantem”, grups d’arts escèniques d’Igualada, i animació infantil.

FER UN COMENTARI

*