Inici Bàsquet Malgrat la derrota, el sènior femení del Bàsquet Igualada manté les opcions...

Malgrat la derrota, el sènior femení del Bàsquet Igualada manté les opcions de jugar la final a 4

[Img #6506]El partit va començar amb molta intensitat i les igualadines gràcies a l’excel·lent defensa aconseguia colapsar l’atac mataroní. No podien carregar el joc en el pal baix i l’Igualada aconseguia les primeres avantatges (14-9). En els darrers quatre minuts d’aquest període, les blaves van baixar la intensitat defensiva i no van ser capaces de frenar les ràpides transicions ofensives grogues. Aquest fet ho va aprofitar l’equip rival per endosar un parcial de 0 a 13, posant el 14 a 22.

El segon període va començar amb molta igualtat, l’Igualada havia de jugar al límit de les seves possibilitats defensives per tal d’aturar la gran capacitat ofensiva del rival. En el minut 6 d’aquest període, les blaves aconseguien posar-se per davant en el marcador, 27 a 28. Però a partir d’aquest moment, una allau de llançaments triples feia agafar molta confiança a les visitants i aconseguien les primeres avantatges còmodes. S’arribava al descans amb un 33 a 43.
[Img #6507]
El tercer període, les noies del Depimés van intentar seguir en el mateix nivell defensiu però no eren capaces d’aturar la contínua efectivitat des dels 6,25 del Mataró. En aquest parcial van aconseguir 4 triples, 3 d’ells de manera consecutiva. Aquestes accions van fer molt mal a la moral de les igualadines i permetia a les mataronines anar-se de 26 punts, 43 a 69.

En el darrer període, l’equip igualadí, lluny de tirar la tovallola, va seguir treballant per intentar reduir les diferències. L’equip va ser competitiu fins al final i no va abaixar els braços. Al final derrota del Depimés Igualada A enfront el Platges de Mataró per 62 a 88, partit que es va sentenciar gràcies a l’enorme efectivitat de l’equip rival des del tir de 3 punts (13 de 30, 43% d’encert en els llançaments triples).

Tot i la derrota, l’Igualada manté la quarta posició que li permetria disputar les semifinals del [Img #6508]Campionat de Copa Catalunya. Continua depenent d’ell mateix. La setmana vinent torna a jugar a Les Comes, diumenge 28 d’abril a les 19h contra el Joventut Les Corts. L’equip necessitarà tot el recolzament de l’afició per aconseguir una victòria tan important que acostaria a l’equip blau a les semifinals.

Parcials: 14-22, 19-21 (33-43), 10-26 (43-69), 19-19 (62-88)

Àrbitres: A.Canle, M.Mateu

Van jugar: AC.Martínez (13), M.Pujol (7), L.Icart (9), N.Minguet (13), X.Freixas (4) -cinc inicial-. C.Carner (9), M.Quintana (2), V.Júlvez, A.Acevedo (3), M.Torra (2), È.Compte, J.Fuertes