Inici Futbol Mal inici dels primers equips de l’Igualada CF

Mal inici dels primers equips de l’Igualada CF

El primer equip masculí de l’Igualada CF va debutar amb una derrota per 0 a 1 davant l’Alpicat. El conjunt dirigit per Dani Gimeno, no es va trobar del tot còmode dins el camp. El conjunt visitant va utilitzar una defensa molt replegada i la falta d’espais limità el joc de control dels blaus. Tot i així, hi va haver igualtat d’ocasions i es va arribar al descans amb empat a zero.

A la represa, el partit va seguir la mateixa tònica, l’Igualada intentava atacar mitjançant un atac posicional a camp contrari i els visitants es limitaven a defensar i sortir al contracop. Els contraatacs dels lleidatans eren un constant maldecap per la defensa blava. Malgrat això, un gran Thomas  i Dani Lledó, van frustrar gran part dels atacs.

El conjunt Igualadí va tenir ocasions per poder avançar-se en el marcador, però la falta de punteria i, l’encert del porter visitant van impedir que els locals s’avancessin. En un atac directe, l’Alpicat aconseguí un rebuig a l’àrea blava, que Martínez convertí en el zero a un. Els igualadins van intentar aconseguir l’empat però no es va poder materialitzar.

L’equip femení també comença la temporada amb derrota

Les igualadines van deixar escapar els tres primers punts de la temporada en els últims minuts del partit. Van caure derrotades per 1 a 2 davant del Collerense. El partit començà bé per les jugadores de Jordi Torres, on combinaven i aconseguiren avançar-se en el marcador ben aviat. Al minut 2, Aroney va permetre avançar-se en el marcador a les locals. Des del gol, l’Igualada va controlar el partit tota la primera part.

A la represa, va ser el conjunt balear qui portava la iniciativa i va gaudir de grans ocasions, fins que al minut 88 van aconseguir empatar. En l’última jugada del partit les visitants van posar el definitiu 1 a 2 al marcador mitjançant un contraatac.