Inici Destacats Magí Senserrich, nou president de Fira d’Igualada

Magí Senserrich, nou president de Fira d’Igualada

COMPARTIR

Fira d’Igualada ha celebrat aquest dijous l’Assemblea General de Socis on s’ha escollit Magí Senserrich Guitart com a nou President, Rosa Plassa Soler com a Vicepresidenta i a la resta de la nova junta formada per Guillem Tort Castellano, Anna Parera Huertas, Javier González Cobacho, Joan Costa Cor, Anna Vilarrubias Castelltort, Pep Cubí Guim, Pep Morera Dalmau, Miriam Salazar Perez, Ester Llimós Guasch, Albert Llimós Guasch, Isabel Juvé Fontoba, Josep Ma Vergés Prat, Joan Talavera Gumà i  Jesús Enrique de Pedro.

Senserrich va agafar el relleu de la mà d’en Joan Domenech, president els últims 7 anys, que va fer un balanç molt positiu del treball de l’equip i els canvis realitzats.

En la presentació de la nova junta, Senserrich destacà la incorporació de noves persones al projecte a la vegada que hi ha persones amb una llarga trajectòria a Fira. Totes elles “amb un denominador comú, persones amb talent i compromís pel desenvolupament econòmic i social d’Igualada i comarca”. També es va marcar com objectius “potenciar la participació i la qualitat, donant continuïtat aquelles novetats introduïdes en el mandat anterior, i la creació de noves comissions de treball com la de noves iniciatives pensada per plantejar noves fires”. Va posar de relleu la importància de les col·laboracions amb institucions i entitats que fan possible un major impacte en les fires. Senserrich destacà el suport de l’Ajuntament d’Igualada en totes les Fires i el de la Unió Empresarial de l’Anoia en la Fira Maqpaper.

Finalment, Senserrich va presentar el calendari de Fires d’aquest 2020: la Fira de Reis del passat 6 de gener i que va ser un èxit, l’Aerosport, FirAnoia, Maqpaper, la Fira Automercat, el Tastanoia, Fira de Nadal i el tradicional Mercat d’Antiguitats, Col·leccionisme, Art i Artesania de cada diumenge final de mes. També es treballarà per la Fira BSTIM, que en ser bianual es farà el 2021.

Per la seva part, Joan Domènech va agrair a la junta sortint i l’equip professional de l’entitat, la tasca realitzada en aquest anys i el compromís personal de tots ells i elles. Destacà també la bona relació amb les entitats igualadines i amb l’Ajuntament d’Igualada, i “gracies a això, en aquest set anys s’han realitzat importants canvis en totes les fires ja sigui de concepte, ubicació dates o continguts, i creant-ne de noves com la fira professional BSTIM”. Domènech deixa l’entitat després d’haver estat escollit president de la Unió Empresarial de l’Anoia, per dedicar-se a l’entitat i a la seva empresa.

Fira d’Igualada és una entitat sense ànim de lucre que té com objectiu fomentar fires, mercat, festes i potenciar la industria, el comerç i l’agricultura d’Igualada i la seva comarca.

FER UN COMENTARI

*