Inici Destacats El Mag Lari obrirà la temporada de Xarxa Igualada

El Mag Lari obrirà la temporada de Xarxa Igualada

COMPARTIR

El grup Xarxa Igualada inicia aquest quadrimestre del seu 40è aniversari amb un espectacle ben màgic: Dolce Vita del Mag Lari. La funció començarà diumenge a ¼ d’1 del migdia al Teatre Municipal l’Ateneu. La venda d’entrades serà al vestíbul de l’Ateneu Igualadí el diumenge des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle. Les entrades són a 12 € (i a 10 € per als socis de La Xarxa). Un espectacle recomanat per a infants de 3 a 99 anys. Humor, màgia i molta diversió per gaudir-ne en família.

Dolce Vita

El Mag Lari presenta un espectacle de màgia amb cert aroma italià. Una sorprenent i original posada en escena fruit de la inspiració combinada de la pel·lícula Dolce Vita i el hit musical de Ryan Paris. El Mag Lari ens delectarà amb un repertori de jocs de mans diferents, ambientats en paisatges de la bella Itàlia.

En aquesta ocasió el Mag Lari ens presenta un xow àgil i divertit en què la ironia va lligada als tòpics italians més simpàtics. Música, llums i un vestuari exquisit completen aquest fantàstic espectacle de màgia en el qual, un cop més, el Mag Lari desborda la seva manera de fer màgia desenfadada i la seva carismàtica faceta de xouman.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*