Inici Societat L’UCI de l’Hospital Universitari d’Igualada, gairebé plena amb pacients de Covid-19

L’UCI de l’Hospital Universitari d’Igualada, gairebé plena amb pacients de Covid-19

COMPARTIR

Quatre persones han mort en la darrera setmana a l’Hospital Universitari d’Igualada com a conseqüència de la Covid-19. El darrer balanç fet públic pel centre constata un augment dels pacients, especialment a l’UCI, que ja té 13 dels 14 llits ocupats amb pacients amb coronavirus.

Pel que fa els pacients ingressats a planta, el 7 de gener es va produir un pic de 73 pacients que aquest dimarts s’ha reduït fins els 59. Segons l’hospital, aquesta pressió suposa un 38% sobre el total dels ingressos.

Aquest augment de la pressió assistencial per la pandèmia a obligat al centre a fer alguns ajustos en la seva activitat habitual. Pel que fa a visites de Consultes Externes i proves, en alguna especialitat, han reduït alguna de les agendes de les quals disposa. Actualment s’opera només la cirurgia d’urgència, l’oncològica i la que no requereix ingrés hospitalari.

L’alt nivell d’ingressos a planta i a l’UCI els ha obligat a començar a derivar pacients als seus centres de referència per Covid-19, l’Hospital del Mar i el de Sant Pau.

Per altra banda, la vacunació contra la Covid-19 arribarà aquesta setmana a tots els professionals del CAP Nord i Salut Mental i dijous s’iniciarà la vacunació del personal de l’Hospital, on hi ha uns 800 professionals que es volen vacunar.

FER UN COMENTARI

*