Inici Destacats L’oposició de la Pobla de Claramunt organitza un ple al carrer

L’oposició de la Pobla de Claramunt organitza un ple al carrer

COMPARTIR

La tensió entre el govern i l’oposició de la Pobla de Claramunt va culminar divendres amb la celebració d’un ple alternatiu a la plaça de l’Ajuntament.

Els grups de l’oposició van protestar així pel canvi de periodicitat dels plens, aprovat en solitari pel govern de CiU. Tot i això, diuen que “no és una rebequeria”, sinó una fórmula per acostar la vida municipal a la ciutadania.

Amb l’absència de CiU, que ja va avançar que l’acte no tenia validesa, el ple va incloure el debat de mocions i la intervenció del públic. El grup Participa #volemunapoblamillor va presentar una moció en què reclamava més transparència en la contractació menor, ERC va defensar en una moció un projecte de camins del municipi i Junts per la Pobla (PSC) va presentar una moció sobre el traçat del futur camí fluvial del riu Anoia.

La polèmica ha acompanyat també la mateixa convocatòria. Els grups de l’oposició denuncien que han rebut “contínues negatives” en la cessió d’espais municipals, i fins i tot acusen el govern d’haver contraprogramat el ple inicial amb un acte.

Des del govern municipal asseguren que l’Ateneu i el Teatre Jardí ja estaven ocupats amb activitats quan es va fer la sol·licitud i remarquen que podrien haver-los fet servir canviant la data.

Els grups de l’oposició van rebutjar les alternatives i van optar per informar de la reunió el Departament d’Interior.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*