Inici Destacats L’oposició de Montbui demana la dimissió de Teo Romero

L’oposició de Montbui demana la dimissió de Teo Romero

COMPARTIR

L’oposició de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, formada pels grups de Veïns amb Veu, ICV-EUiA i Junts per Montbui-ERC, han emès un comunicat conjunt en què demanen la dimissió de l’alcalde, Teo Romero. Precisament aquesta setmana s’ha sabut que el batlle s’haurà d’enfrontar a un judici a l’Audiència de Barcelona per un suposat frau mentre era president del Fons Català de Cooperació i Desenvolupament. “Pensem que la seva dimissió és la única sortida decent per a que la imatge de Montbui no es vegi encara més perjudicada”, han assegurat els grups de l’oposició.

Els partits de l’oposició montbuiencs consideren que les acusacions “són prou greus” i demanen que Romero renunciï al càrrec perquè “a més de ser una despesa de diners de tots els contribuents és una falta d’ètica imperdonable en un responsable polític que representa el municipi”.

L’alcalde està acusat d’haver gastat 57.000 euros en turisme aprofitant viatges institucionals que hauria pagat amb fons públics. Per aquest motiu, l’acusació particular li demana 8 anys de presó per un presumpte delicte d’apropiació indeguda i malversació de cabals públics. La fiscalia, de moment, encara no ha fet públic el seu escrit d’acusació i Romero, de la seva banda, sempre s’ha declarat innocent en aquest cas.

FER UN COMENTARI

*