Inici Poliesportiu L’Open Pool de Carme finalitza amb èxit de participació i de públic

L’Open Pool de Carme finalitza amb èxit de participació i de públic

COMPARTIR

[Img #5860]La desena edició de l’Open Pool de Carme ha confirmat que aquest torneig, el qual va tenir la xifra escandalosa de 68 participants, s’ha convertit en el més important de Catalunya. El teatre de Carme va acollir dissabte als millors actors del moment. Actors que semblen estar fets d’un altre pasta quan els veus jugar. Partida rere partida demostrant una concentració i una precisió digna d’admirar. Començar partides i acabar-les sense que els contrincants tinguin res a fer. No hi havia marge per l’error. I el més encertat de l’escenari va ser va ser un Carmetà. L’Ivan López, guanyador de l’Open i també un dels organitzadors d’aquestes jornades que ens han acompanyat dos caps setmana consecutius. En segona posició va quedar en Sergi Mas i el tercer classificat va ser Joaquim Reyes. La jornada es va acabar el diumenge amb el circuit de Pool, competició catalana de billar i el campionat Junior. Cal destacar els premis que han repartit aquestes jornades: premis econòmics (1200 euros) i premis materials com tacs de billar per gentilesa de la casa Castelló, la qual està considerada millor empresa de tacs i amb una llarga experiència que els avala.

La satisfacció no només és per l’èxit d’aquest Xè Open de 8 Pool, sinó per la gran afluència de públic i de socis del Carme Pool al llarg dels dos caps de setmana. Cal recordar que el 16 de març es va celebrar el dia del soci i hi va haver una gran participació de molts jugadors de la comarca de l’Anoia, entre altres. Tenint en compte aquesta participació i la presència de campions de Catalunya i d’Espanya en aquest Open, es pot afirmar que aquestes jornades van a l’alça i això ha portat als organitzadors a assegurar que “l’any vinent treballarem per mantenir, com a mínim, la qualitat d’aquest any. L’èxit del billar a la comarca i a tot Catalunya no és casualitat. Doncs amb jornades com aquestes de ben segur que aquest esport seguirà creixent cada dia més”.

No s’han fet esperar les felicitacions dels diferents clubs de Billar que van assistir a l’Open ni tampoc dels particulars. L’organització anima a tothom qui estigui interessat en el billar i vulgui seguir de prop les activitats que organitza, ho pot fer a través del facebook “Carme 8 Pool” on es publicaran totes les imatges més destacades d’aquestes jornades i la informació més interessant i d’actualitat pels amants d’aquest esport.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*