Inici Poliesportiu L’Open de Frontennis Molí Nou d’Igualada ja té guanyadors

L’Open de Frontennis Molí Nou d’Igualada ja té guanyadors

COMPARTIR

Un any més i ja en són vint-i-dos. S’ha arribat a la final de l’Open Molí Nou, que com cada any comença a finals del mes d’agost i acaba a finals de setembre, esdeveniment que dóna nom a aquest acte esportiu organitzat pel Club Frontennis d’Igualada i que compta amb uns excel·lents organitzadors. L’Open, un cop més, ha demostrat la seva efectivitat per a donar compliment a 33 parelles (5 femenines i 28 masculines) i alhora aconseguir que tot funcionés de manera fluïda i perfecta.

Dins del merament esportiu, cal deixar constància de la bona acollida d’aquest Open per part de tots els aficionats a aquest esport i que forma part de nosaltres. Un any més, l’Open ha estat fidel a aquest esdeveniment, que dóna cabuda a tots els practicants de la comarca, sigui quin sigui el seu nivell, ja que en estar agrupat en 1 categoria femenina i 4 masculines tothom troba competidors amb qui fer un joc intens i igualat.

El diumenge al matí l’Open va finalitzar amb la celebració de les finals, el lliurament de trofeus, detalls i unes paraules del President Miguel Vivar.

Agraïment especial a la Regidora d’Esports Rosa Plassa per la seva presència, l’explicació que va fer sobre les obres del Frontó i el seu recolzament al Campionat.

Tot seguit es va fer un pica-pica per relacionar i parlar de les anècdotes del campionat.

Classificacions:

Categoria única femenina:
1res Aitana – Lorena
2nes Irene – Raquel
3res Marta – Eva

Primer any en aquest Campionat i molt bon nivell.

1a categoria:
1rs Paco – Marc
2ns Moreno – Font
3rs Tati – Roberto

Molt bon nivell en aquesta màxima categoria masculina. A la final, tot i que estava sent molt disputada i anivellada, una lesió va provocar que no es pogués acabar.

2a categoria:
1rs Edu – Xus
2ns Toni – Adrià
3rs Alberto – Xinu

Categoria amb molt bon nivell, jove i veterana.

3a categoria:
1rs Doncel – Beni
2ns Manu – Ibañez
3rs Mezcua – Sergio

Aquesta categoria ha estat molt igualada en totes les partides.

4a categoria:
1rs Pim – Ivan Enrich
2s Mingu – Arman
3rs Ivan – Kevin

Ha estat una categoria amb més nivell de l’esperat.

Tant la Junta com els organitzadors feliciten tant als jugadors com al públic pel seu comportament, fet que fa que la preparació pel proper sigui més fàcil.

El Club Frontennis Igualada agraeix a l’Ajuntament d’Igualada la seva col·laboració en aquest acte.

Club Frontennis Igualada

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*