Inici Destacats L’Olla Expressa obre els tallers de creació del musical

L’Olla Expressa obre els tallers de creació del musical

COMPARTIR

L’Olla Expressa, entitat que es dedica a la creació de musicals per a joves, prepara una nova producció per al setembre de 2020 i vol convidar els joves interessats en el projecte a involucrar-se en la gestació del guió i la música. Els assajos del musical tindran lloc a finals d’estiu, on durant dues setmanes es treballarà cada dia dia en tallers de teatre, música, coreografia, vestuari i escenografia per acabar presentant l’obra. Però aquest any, a més a més, hi haurà l’oportunitat de participar en l’escriptura de l’obra, mitjançant 3 tallers d’improvisació i creació . Els tallers (i el musical) estan dirigits a joves nascuts entre el 2003 i el 2007. Aquests tallers són gratuïts i estan oberts a tothom que vulgui provar-ho o tingui pensat participar al musical.

Les dates dels tallers són el 18 de gener de 18:30 a 21:30, 21 de març de 10 a 13:30 i 14 d’abril de 10 a 14. Les inscripcions es poden fer al web https://lollaexpressa.wixsite.com/musicals

Les dates provisionals del musical són del 28 d’agost al 10 de setembre (sense caps de setmana) i les funcions, el 10, 12 i 13 de setembre.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*