Inici Futbol L’Òdena s’emporta una nova final per la permanència

L’Òdena s’emporta una nova final per la permanència

Una altra final superada pel masculí amateur del CE Òdena, que segueix lluitant per aconseguir la permanència a Segona Catalana. En aquesta jornada, l’equip de Josep Vicenç Mestre s’enfrontava, a casa, davant un dels rivals directes, aconseguint endur-se els tres punts.

Durant la primera part, el matx va ser força igualat, amb ocasions per obrir el marcador en totes dues porteries. L’Òdena, però, va saber contrarestar molt bé els atacs del rival i es va arribar al descans amb empat a zero.

Començava, doncs, la segona part, amb el partit totalment obert, amb la sensació que qui obrís la llauna s’enduria els tres punts. I en aquest cas, Roger Pajares, amb un xut bombejat des del mig del camp, aprofitava la situació avançada del porter, per a fer el primer gol per als locals. Minuts més tard, i amb un joc en què el domini de l’Òdena creixia, era Adri Domènech qui feia el segon gol per als odenencs i assegurava els tres punts als de l’Anoia.

La setmana que ve, l’equip visita al rival més directe amb qui li queda per jugar, el CF Vallirana, esperant fer un pas més per assolir la salvació.

CE Òdena: Garcia; Hervilla, Berenguer, Pajares, González; Castellano, Cierco (Hernández, 83’), Milan (Biosca, 89’); Valls, Alvárez i Pelepco (Domènech, 63’).
Gols: 1 – 0 Pajares (59’); 2 – 0 Domènech (75’).

Femení Amateur: Fundació At. Vilafranca, 6 – CE Òdena, 0

Primera part de l’equip femení de l’Òdena per oblidar, que després d’aguantar un 2 a 0 en contra durant els primers 30 minuts, van encaixar tres gols més abans del descans. A la represa, el comentari tàctic fet al vestidor durant el descans va tenir efecte, i les noies canviaren el ritme de joc, encaixant només un gol més i gaudint d’alguna ocasió de gol. El rival, situat a la part alta de la classificació, opta a ser el campió de lliga.

CE Òdena: Valor; Grau, Minaya, Avellán, Sayavera; Espinosa, Pajares, Redondo, Basols; Tardà i Martos (titulars); Cortés i Labairu (suplents).