Inici Futbol L’Òdena remunta, supera el Bellpuig als penals (2-2) i segueix viu a...

L’Òdena remunta, supera el Bellpuig als penals (2-2) i segueix viu a la Copa Catalunya Amateur

L’Òdena segueix viu a la Copa Catalunya Amateur després de superar el Bellpuig a domicili als penals, després que el matx finalitzés en empat (2-2). El matx s’ha disputat aquest diumenge a la tarda.

[Img #22891]Així doncs, l’equip de Magí Badia avança a la quarta eliminatòria, que disputarà el proper cap de setmana. Els lleidatans s’han avançat ben d’hora mitjançant Jaume Huguet, autor d’un doblet en el primer quart d’hora de joc.

Abans del descans Xavi Valls ha retallat distàncies i, ja en el minut 77, Copoví igualava l’encontre. Els penals s’han decantat a favor del conjunt anoienc, que segueix viu a la competició.