Inici Futbol L’Òdena posa el líder entre les cordes però no aconsegueix els tres...

L’Òdena posa el líder entre les cordes però no aconsegueix els tres punts

[Img #26584]Resultat injust contra el líder al seu camp. El primer equip del CE Òdena va sortir amb intensitat i als pocs minuts es posaven al capdavant del marcador, arribant al descans amb un 0 a 1 favorable. A la segona part, però, els locals van aconseguir empatar, malgrat que els odenencs van seguir lluitant davant les adversitats causades per l’àrbitre i el rival, incloent l’aturada per part del porter odenenc d’un penal en contra. Així, al minut 74, l’Òdena es torna a avançar, fent l’1 a 2, però ja en els darrers minuts del matx, i amb les forces esgotades després de l’esforç, els locals van tornar a empatar, i amb el temps ja acomplert, al minut 93, va arribar el gol de la derrota, situant el marcador amb un 3 a 2. Tot i això, l’equip segueix treballant i fent el màxim d’esforç per sortir de la mala ratxa de resultats.

La pròxima jornada serà a casa davant de l’altre equip anoienc de la categoria, l’UD San Mauro

CE Òdena: Camarero; Berenguer, Pajares, Jorba, Magdaleno (Correa, 61’), Valls, Pelepco, Koma, Biosca, González i Cierco (Prieto, 84’).
Gols: 0-1 Cierco (5’); 1-1 Alvarez (65’); 1-2 Valls (74)’; 2-2 Hidalgo (87’); 3-2 Gallart (93’).

Cròniques del CE Òdena

Cap de setmana amb molt bons resultats del futbol base del CE Òdena, amb victòries molt treballades, com la del Benjamí A davant del líder o bé l’empat de l’Aleví C, que aconsegueix el seu primer punt. Mala jornada però, per als equips amateurs de l’Òdena, que segueixen treballant per a millorar el joc.

Prebenjamí A

CE Òdena 8 – 1 FC Fàtima
Un partit molt bo dels odenencs, tot i que la primera part va ser una mica fluixa, però van saber pujar la intensitat i va ser llavors quan van començar a superar el rival. Cal destacar que a causa d’una cessió en contra que l’àrbitre no va xiular, els odenencs van poder marcar un gol, però després, en una jugada de fair play, van deixar marcar un gol al rival.

CE Òdena: Martí Viñas, Martí Feixas, Roger Oliveras, Marcel Lao, Jordi Toribio (2), Hugo Garrido i Marc Sala (2)(titulars); Guillem Font (1), Jan Vives (2), Raul Dominguez, Guim Olalla i Ovidi Prat (1) (suplents).

Prebenjamí B

CE Anoia 2 – 1 CE Òdena
Partit en què l’Òdena va ser superior, però amb mala sort de cara a porteria, mentre que les dues arribades a l’àrea del rival van significar els dos gols aconseguits per l’Anoia. Cal dir que l’àrbitre va assenyalar un fora de joc dubtós que hagués significat el gol de l’empat.

CE Òdena: Jonay Reches (1), Marcos Dacosta, Martí Escolà, Gerard Escolà, Iker Oliva, Selene Garcia i Biel Copoví (titulars); Alex Oliva, Xavier Cáceres, Alex Alonso, Adrian Suárez i Xavi Luengo  (suplents).

Benjamí A

Mas Catarró 3 – 5 CE Òdena
Sens dubte, aquest era el partit més important del que portem de lliga, ja que el rival encara no havia encaixat cap derrota, i la victòria significava superar-los en la classificació. L’equip va sortir amb bona intensitat i a la mitja part el resultat era d’1 a 1. El descans va ser clau per analitzar els seus punts forts i saber aprofitar els dèbils. Al tercer quart, l’equip va sortir a guanyar el partit, acabant-lo amb un 1 a 5 a favor. En l’última part, els locals també van crear ocasions i als jugadors odenencs els va entrar la por al cos, tot i això, van aconseguir la victòria, sumant el vuitè partit sense perdre punts.

CE Òdena: Adrià Claramunt, Víctor Jímenez, Unai Sabuquillo, Noé Mora, Guillem Lao, Joel Ortiz (2), Tamirat Borrega (3) (titulars); Jan Capdevila, David Balcells i Miquel Cortés (suplents).

Benjamí B

CE Òdena 8 – 0 CF Capellades
Partit molt igualat durant la primera part, en què el marcador assenyalava un 2 a 0 a favor, gràcies a l’encert dels locals. A la segona part, però, l’Òdena, amb un molt bon joc de passades en paret i velocitat, va aconseguir marcar diferències en el joc i acabar el partit amb un marcador molt ampli.

CE Òdena: Pol Eguiburu, Edgar Piquer (1), Daniel Marchal, Sergio Abril (1), Arnau Cots, Oriol Povill, Narcís Lorente (titulars); Quim Llobet (5), Arnau de la Rosa (1), David Flores, David Beloudine, Xavier Fondon i Eric Fondon (suplents).

Benjamí C

EFO 87 0 – 4 CE Òdena
Bon partit dels nens que van treballar molt bé tot el partit. Falta millorar en aspectes tàctics, però amb l’actitud demostrada pels jugadors al terreny de joc, les millores arribaran segur.

CE Òdena: Marti Borrega, Jan Torres, Biel Rentero (1), Nil Escolà, Pau Ribalta, Gerard Garcia i Ricard López (titulars); Raúl Caceres (1), Quim Pelfort, Aitor Cea (2), Daniel Alemany i Izan Fernandez (suplents).

Aleví A

CE Òdena 20 – 1 Hristo Stoitchkov FC
Retorn a la victòria amb un gran partit, molt ben jugat i practicant una bona pressió. La feblesa del rival va facilitar molt la feina, però no treu el mèrit al treball realitzat pels nens.

CE Òdena: Daniel Oliva, Pol Roca (2), Oriol Vives, Chadi Benachour (2), Nil Camañes (4), Gerard Leonés (1) i Adrià Mensa (titulars); Albert Ortiz, Roger Olalla (6), Gerard Guisado (3) i Pau Millàs (1).

Aleví B

San Mauro B 6 – 1 CE Òdena
Molt poques ganes i actitud per part de l’Òdena, que va sortir al terreny de joc adormit i va llençar la tovallola al tercer quart. Una llàstima que el gran treball que va fer el porter no es vegi reflectit en el resultat.

CE Òdena: Guillem Malet, Jan Morros, Cristian Garcia, Marc Mellado, Yago Cánovas, Lluc Bertran (1) i Jordi Casanovas (titulars); Jan Franquesa, Óscar Abril, Óscar Rodriguez (suplents).

Aleví C

EFO 87 4 – 4 CE Òdena
Per fi arriba un punt a un equip que setmana rere setmana treballa per anar millorant i aquest cap de setmana ho ha aconseguit. Un punt que no és premi suficient tenint en compte la quantitat d’ocasions que van tenir, incloent quatre xuts al pal. A la primera part, dos gols en pròpia porteria van posar el partit costa amunt, però l’equip va jugar de menys a més, aconseguint empatar en l’últim minut. Agrair l’ajuda dels jugadors Jan Franquesa, de l’Aleví B, i Víctor, del Benjamí A, que van acompanyar l’equip.

CE Òdena: Ot Vilaró, Víctor Jimenez, Oriol Vidal, Aleix Gasulla, Adrià Rosich (2), Jan Franquesa i Marc Gil (titulars); David Masip (2) (suplent).

Aleví-Infantil Femení

UD Viladecans 6 – 0 CE Òdena
Molt bon partit, en el que les noies van lluitar molt davant del líder de la lliga, amb l’agreujant de ser set jugadores, sense recanvis. Tot i el respecte que causava el rival, es va afrontar el partit amb moltes ganes i intensitat. L’Òdena va encaixar un gol en cada quart, i tres gols en el darrer, a causa de la baixada de ritme. Cal destacar que les noies van tenir oportunitats i el marcador no reflexa l’esforç fet.

CE Òdena: Alba Gras, Carla Trullàs, Aina Solà, Isabel Gimenez, Ruth Gras, Aida Sanfeliu i Ana Jamila Beloudine.

Infantil A

UD Calaf 2 – 1 CE Òdena
La boira, el fred, l’horari poc habitual… poden ser excuses de la derrota, però cal dir que els odenencs no van aprofitar la primera part, sense estar pel partit; a la segona part, es va millorar però no es va aconseguir demostrar que l’Òdena era superior. Així, els tres punts han estat per l’equip que va demostrar estar més concentrat dins el terreny de joc.

CE Òdena: Pau Yáñez, Joan Trullàs, Joan Millàs, Roc Vidal (1), German Franco, Javier Jimenez, Eric Morist, Adrià Pérez, Aitor Nieves, Adrià Calderella i Jan Olalla (titulars); Albert Comaposada, Oriol Balcells, Pau Caballé (suplents).

Infantil B

CE Òdena 0 – 14 Mas Catarró A
L’ampli resultat explica per sí sol com va anar el partit, amb superioritat per part del rival en totes les fases del joc.

CE Òdena:  Víctor Carrero, Arnau Armengol, Cesc Alemany, Raul Almendros, Jan Prats, Pau Yáñez, Joel Bertomeu, Gerard Sevilla, Josep Valls, Rubén Guerrero i Pau Caballé (titulars); Mammadou Oury, Pau Argelich, Eduard Vilaseca, Arnau Peregrina, Marc Hernando (suplents).

Cadet

UD San Mauro 1 – 7 CE Òdena
Primera part molt fluixa, amb circulacions lentes, massa distància entre línies i intensitat baixa, acabant amb un 0 a 1 a favor, gràcies a una jugada aïllada de l’Aran. La segona part va ser totalment diferent, amb un equip que va sortir amb més ambició i després d’aconseguir el 0 a 3, van arribar la resta de gols successivament.

CE Òdena: Aidan Bisbal, Gerard Claver, Jordi Cea (1), Ricard Claramunt, Lluc Burgés, Arnau Marcé, Marc Felip, Carles Rica, Aran Sánchez (4), Eric Estapé  i Marc Gual (1) (titulars); Jan Boria, Ramiro Rosendo (1), Enric Llenas (suplents).

Juvenil

CE Òdena 0 – 3 F. Atlètic Vilafranca
La primera part va ser molt complerta, encaixant un gol de penal que va minvar la recompensa per la feina feta; amb una actitud molt bona durant el primer període, el comportament tàctic va ser extraordinari. La segona part, la manca de jugadors suplents i l’estat emocional dels odenencs van provocar dos errors que es convertiren en dos gols en contra. La imatge davant del líder, però, va ser molt bona, deixant bones sensacions de cara a la següent jornada.

CE Òdena: Aloxi Perez, Jordi Segura, Roger Riba, Albert Biosca, Josep Miró, Jordi Castellano, Guillem Granado, Toni Prieto, Albert Palacios, Rocco Vitale i Guillem Aguilera (titulars); Gabriel Serrano (suplent).

Femení Amateur

CE Òdena 0 – 12 F. Atlètic Vilafranca
Àmplia derrota del femení amateur del CE Òdena, que després d’una primera part per oblidar, va demostrar una major intensitat a la segona, però la pèrdua de dues jugadores per lesió, i la manca de suplents, van fer que les locals acabessin el partit amb nou noies sobre el terreny de joc, encaixant una dotzena de gols.

CE Òdena: Ivet Valor, Mireia Toldrà, Silvia Grau, Maria Sayavera, Carla Basols, Laura Pajares, Alba Martos, Anna Tardà, Núria Redondo, Cristina Garcia i Ravel Espinosa.